Liput kännykkään tai käteen

QR-koodilla varustettu nettilippu säästää luontoa ja vähentää jonoja kassalla, kun taas aidolla lipputulostimella tulostettu elokuvalippu voi olla tärkeä elämyksen osa. Molemmat onnistuvat Johkulla.

Arvokortti vaikka moneen kauppaan

Johkun arvokortti toimii niin verkossa kuin kassalla. Korttien koodit syntyvät heti maksusuorituksesta ja kulkevat viiveettä sähköpostilla – vaikka toiselle puolelle maailmaa. Arvokortti-ominaisuudella syntyvä lahjakortti voidaan jakaa muiden Johku-kauppiaiden kaupoissa käytettäviksi.

Pilvikassa ja verkkosivut samassa

Johkussa kassaohjelmiston ja verkkokaupan toiminnot ovat täysin integroituja ja mobiilioptimoituja. Sujuva kassatyöskentely onnistuu tabletin ja maksupäätteen yhdistelmällä – ja tarvittaessa POS toimii jopa pelkällä kännykällä.

Määritä, miltä arvokorttisi näyttää

Kaikkiin arvokortteihin ja sarjalippu-arvokortteihin on mahdollista asettaa template. Näin lahjakortti tai sarjalippu syntyy pdf-muodossa halutulle kuvapohjalle.

Tutustu kauppiaisiin

Esimerkkejä Johkua käyttävistä kauppiaista - tutustu kokonaisuuksiin!

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Ei enää ATK:ta

Johku kulkee aina mukanasi, sillä se on suunniteltu nykyaikaan mobiililaitteilla käytettäväksi ilman tuskallista "ATK:n" opettelua.

Helppo ja nopea perustaa

Johku on vaivaton perustaa ja vie ensimmäisessä vaiheessa aikaasi vain noin 15 minuuttia.

Jaetut kaupat

Jokainen Johku-kauppias voi myydä myös toisen kauppiaan tuotteita alkuperäisen kauppiaan nimissä. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen yhteistyön, jossa jokainen voi markkinoida ja myydä myös kumppaniensa ratkaisuja ja tuottaa suoraa tulovirtaa.

Monipuolinen viestintä

Johku viestii tilanneelle asiakkaalle sekä yleisellä tasolla että tuote- ja resurssitasolla. Lisäksi voit halutessasi kytkeä Johkuun vaikkapa MailChimpin tai muun markkinoinnin automaatiojärjestelmän

Elokuva-automaatio helpottaa arkea

Johku on kytketty elokuva-alan tärkeisiin taustajärjestelmiin. Elokuvien tiedot saa haettua niin Filmikamarin kuin IMDb:n rajapinnoista, ja näytösten kävijätiedot kulkevat levittäjille Maccs-integraation avulla. 

Lippuskanneri sisäänrakennettuna

Johku Reader on Android-kännyköissä sekä iPhonessa toimiva lippukoodien lukija, joka Johkun osana toimii suoraan verkosta ilman erillisen sovelluksen asennusta ja jopa pelkällä älypuhelimen omalla kameralla. Jätä lippujen repiminen historiaan!

Kaikki paikalla?

Johkun avulla olet aina ajan tasalla tapahtumien varaustilanteesta – olitpa itse paikalla tai tien päällä. Reaaliaikainen tieto siitä, kuinka monta lippua on varattu, myyty ja skannattu ovella, tuo varmuutta operointiin.

Laajat laskutustoiminnallisuudet

Johkussa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet laskutukseen. Voit laskuttaa yksittäisiä tilauksia tai muodostaa koontilaskun useista eri tilauksista. Voit myös halutessasi automatisoida koko maksuvalvonnan perintään asti ja keskittyä itse olennaiseen.


Vaikka tällä sivulle onkin koottu Johkun toimialakohtaisia erityispiirteitä, ovat kaikki Johkut valmiita kaikkien tuotetyyppien myyntiin – ostettavista tuotteista aktiviteetteihin ja tapahtumista varattaviin palveluihin. Johku ei siis rajoita sitä, miten kauppias kehittää omaa liiketoimintaansa, vaan kannustaa uusien tuote- ja palvelukokonaisuuksien ja yritysten välisen yhteistyön rakentamista.
 

Lue lisää ominaisuuksista

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös