Automaatiot helpottavat varausten hallintaa

Paimion Koirametsä tarjoaa koirille ja koiranomistajille yhteistä laatuaikaa luonnossa, omassa rauhassa ilman muita asiakkaita. Koirametsä on monipuolinen, kahden hehtaarin täysin aidattu metsäalue Paimiossa hyvien kulkuyhteyksien päässä - oivallista kaikkeen seikkailuun. Asiakas voi varata alueen itselleen ja koirilleen vaikkapa tunniksi tai pariksi kerrallaan - alue on varattavissa ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Varaus onnistuu myös pienryhmille. Hienon maaston lisäksi alueelta löytyy kota, pöytä eväiden syömiseen sekä puucee.

Koirametsän varausalustana toimii Paimion Koirametsän Johku-kauppa. Asiakas näkee varatessaan suoraan, mille ajalle on vielä vapaata, ja saa varauskohtaisen Igloohome-sisäänpääsykoodin automatisoidusti tekstiviestinä.

 

Meille toimintojen automatisointi oli yksi tärkeimpiä kriteereitä kun lähdimme etsimään ajanvarausjärjestelmää Koirametsäämme, ja tämä on toteutunut mainiosti Johkun järjestelmällä.  Myös henkilökohtaisten sisäänpääsykoodien lähettäminen asiakkaille tekstiviestitse on ollut erittäin tärkeä ominaisuus. Ajanvaraustoimintojen lisäksi tuotemyynnit, kuten 10-kerran kortit ja lahjakortit järjestyvät hienosti samassa järjestelmässä, ja tätä mahdollisuutta ei ollut monessa muussa järjestelmässä joihin tutustuimme, kertoo Elina Lindberg Paimion Koirametsästä.

 

Tutustu Paimion Koirametsään

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös