Monipuolisen palveluvalikoiman hallinta helpottuu integraatioilla

Rönnäs Seaside Resort palvelee monipuolisesti kuvankauniissa Loviisassa; tarjontaan kuuluu mm. mökkimajoitusta, kokouspaketteja, virkistysretkiä, välinevuokrausta sekä catering- ja kalastuspalveluita. Kaikki nämä Johku-tuotteet ovat kattavasti ostettavissa Rönnäsin sivustolla. 

Rönnäsin Johku-kauppa kytkeytyy Gofinland.fi -myyntikanavaan ja MyAllocator-kanavahallinnan kautta Booking.com:in myyntikanavaan. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä usean myyntikanavan kirjanpidollinen hallinta helpottuu Johku-Netvisor-integraatiolla, kun Johku lähettää automatisoidusti myynti- ym. tiedot Netvisoriin, valittujen laskentakohdetietojen kera. Johku-Netvisor-integraation käytöstä Rönnäsillä on jo lähes kahden vuoden kokemus.

 

"Ilman toimivaa kytkentää verkkokaupan / varausjärjestelmän (Johku) ja laskentajärjestelmän (Netvisor) välillä, ei kenenkään aika riittäisi viemään kauppatapahtumia kirjanpitoon. Toimiva ja testattu integraatio mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen, eikä turhaa aikaa kulu paperitöihin. Lisäksi oikein määritellyt laskentakohteet Netvisorissa mahdollistavat monipuolisen raportoinnin, jolloin eri toimintojen kannattavuus on helppoa selvittää ja kehitystoimet voidaan kohdistaa oikeisiin asioihin.

Varsinkin pienyrittäjät pyrkivät säästämään laskentajärjestelmissä ja tyytyvät monesti erilliseen kirjanpitoon. Niin mekin teimme vuosia ja täytyy jälkikäteen todeta että laskentajärjestelmä olisi pitänyt vaihtaaa kunnolliseen jo vuosia aikaisemmin. Niin selkeästi paremmin toimiva kokonaisuus hyödyttää liiketoiminnan kehittämistä ja kannattavuuden seurantaa.", kertoo yrittäjä Timo Salmia.

 

Tutustu Rönnäsiin

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös