Laguuni nivoo vesiurheilun monet muodot Johkuun

Laguuni tarjoaa Espoon Keilaniemessä ja Helsingin Hietaniemessä hulppeat puitteet monipuoliseen vesiurheiluharrastamiseen ja lajien kokeiluun; wakeboardingia, sup-lautailua, melontaa, leijalautailua, flyboardingia, sähköpyöräilyä rantareiteillä… Lisäksi Keilaniemen eli Keiliksen toimipisteestä löytyy vesipuisto, jossa riittää haastetta ja hauskuutta kaiken ikäisille. Ryhmille löytyy kustomoituja retkiä, kursseja ja teemapäiviä. Kaiken tämän ajanvarausta ja myyntiä hallinnoidaan Johkussa.

Vesiurheilukeskus Laguuni otti Johkun varausjärjestelmäkseen viime vuoden lopulla, ja siitä lähtien Johku on ollut ahkerassa käytössä niin online-ajanvarauksessa, kassamyynnissä paikan päällä kuin henkilökunnan työkaluna varausten käsittelyssä ja luonnissa. Laguuni hyppäsi kokeilemaan Johkun uutta hallinnan käyttöjärjestelmää heti keväällä, sillä mm. uuden hallinnan Agenda- ja Tuotevaraukset -listaukset tekevät varaustilanteen tarkastelusta ja varausten luonnista aiempaa helpomman.


"Kesäkauden lopuksi voimme todeta, että päätavoitteemme täyttyi, kun asioinnista ja ostamisesta tuli asiakkaille sujuvampaa. Ostoprosessimme on kehittynyt, pystymme lähettämään personoituja, tuotekohtaisia viestejä ja lisäpalveluiden tarjoaminen on entistä helpompaa. Muutos oli iso ja uuden käyttöliittymän myötä projektin alkutaipaleella oli haasteita, mutta saimme apua tilanteisiin ja yhteistyö Johkun tiimin kanssa sujui hyvin", sanoo Laguunin toimitusjohtaja Juuso Tilaeus.

 

Tutustu Laguuniin

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös