Yhteystiedot

Johkun voi perustaa muutamassa minuutissa suoraan tältä sivustolta. Avun omatoimiseen tekemiseen löydät tukipalveluistamme. Mikäli haluat kaiken palveluna, ota yhteyttä ja ohjaamme sinut oikean tiedon äärelle. Johkuun tutustumiset hoituvat helpoiten ja tehokkaimmin webinaariemme kautta. 

Ja mikäli tuntuu siltä, että haluat visioida pitemmälle tai muuten vain haluat kuulla, millaiset kaverit Johkun takana ovat, älä epäröi olla yhteydessä.

Johku Ekosysteemi

Ilkka Lariola, Ekosysteemijohtaja

Ilkka vastaa Johku Ekosysteemistä; Johku-kaupan kokonaisuuksista integrointeineen ja myyntikanavineen. Mikäli olet kiinnostunut ekosysteemin muodostamisesta esimerkiksi alueorganisaatiolle, ota Ilkkaan yhteys!

 

Johku Ekosysteemi, avainasiakkuudet

ilkka@johku.com

Kauppiastuki

Johkun kauppiastuki

Haluatko kysyä Johkun toiminnasta mutta et löytänyt tukisivustolta vastausta? Törmäsitkö Johkun köytössä bugiin? Lähetä kauppiastukeemme viestiä. Johku kauppiastuesta vastaa Minna Mikkola.

Johkun käyttöä koskevat kysymykset ja tukimateriaali

tuki@johku.com

Johku tukisivusto

Johku-konsepti

Sami Hänninen, CEO

Sami vastaa Johkun konseptisuunnittelusta ja kehitysmahdollisuuksien evaluoinnista. Lisäksi Sami tekee laajamittaisesti Johkun testausta live-laboratorioissa Repoveden kansallispuistossa ja Maailmanperintökohde Verlassa.

Tutustu tarkemmin

 

Laajemmat Johku-konseptit ja yhteistyömallit

Puh. +358 40 721 7717
sami@johku.com

Transaktiot ja tilitykset

Visma Pay -maksutapa Johkussa

Haluatko Johku-kauppiaana kysyä Visma Payssa tehdyistä transaktioista tai tilityksistä? Tai tiliotteellasi lukee Paybyway/Aptual Commerce/Visma Pay ja haluat tietää keltä kauppialta olet tehnyt ostoksen? Ota yhteys Visma pay tukeen.

Visma Pay-maksamista, transaktioita ja kauppiastilejä koskevat kysymykset

Puh. 09 3154 2037
helpdesk@vismapay.com

Visma Pay tukisivusto

Visma Netvisor taloushallinto

Netvisorin käyttö Johkussa

Johku-Netvisor -integraatiolla kauppias saa automatisoitua koko kaupan prosessin asiakkaan kontaktista tilinpäätökseen. Jos haluat kysyä Netvisorin toiminnasta tai tilata Netvisorin, ota yhteys Netvisorin asiakaspalveluun.

Netvisoria koskevat kysymykset ja tilaukset

Puh. 010 5058 490
tuki.netvisor@visma.com

Netvisor tukisivusto

Yhtiö

Aptual Commerce Oy
Maria 01, Helsinki
Y: 2735384-2

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös