Me kaikki menestymme konkreettisen yhteistyön kautta

Johku on yrittäjien väliseen kaupalliseen yhteistyöhön perustuva ekosysteemi!

Johku-ekosysteemissä jokainen Johku-kauppias on potentiaalinen myyntikanava ja konkreettinen yhteistyökumppani toiselle Johku-kauppiaalle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa kauppiaista voi jakaa omat kauppapaikkansa (sekä onlinekaupan että kassat) muille kauppiaille niin että nämä voivat asettaa näihin omia tuotteitaan konkreettisesti myyntiin. Tässä jaettujen kauppojen kokonaisuudessa asiakas voi ostaa samalla kertaa useamman kauppiaan tuotteita yhdellä maksusuorituksella ilman että kauppiaille syntyy jälleenmyyntihierarkiaa.

Tutustu tarkemmin: Jaetut kaupat, konsepti ja toiminnot (Youtube)

Haluatko sinä tehdä yhteistyötä?

Johkussa on jo yli 1700 rekisteröitynyttä kauppiastunnusta eripuolilta Suomea. Jokainen näistä on potentiaalinen seuraava kumppanisi!

Jos haluat itse mukaan tulevaisuuden menestyjien joukkoon ja oheiseen kanavaesittelyyn, ilmoittaudu mukaan allaolevalla linkillä. Toivotamme kaikki yrittäjät mukaan kasvavaan ja elinvoimaiseen kaupankäynnin ekosysteemiin.

Kasva yhdessä kasvukanavien kanssa!

Johku-kauppiaat, jotka haluavat tehdä yhteistyötä muiden kauppiaiden kanssa

Listatut kauppiaat haluavat kutsua muita yrityksiä Johku-myyntikanavaansa eli myyntiyhteistyöhön. Rekisteröidy-painikkeella voit joko perustaa Johku-kaupan ja liittyä samalla ko. kauppiaan myyntikanavaan, tai pelkästään liittyä myyntikanavaan, mikäli sinulla on jo Johku-kauppa perustettuna.

  

aQuablue

Kipparoituja veneretkiä Helsingistä - purjeveneellä, katamaraanilla, rib- ja moottoriveneillä, vanhan ajan purjelaivoilla.

Ekomatkaajat

Ekomatkaajien kautta pääsee vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan ja Etelä-Afrikkaan auttamaan uhanalaisia eläimiä.

Eränen

Eränen tuottaa luontomatkailupalveluita esim.  Repoveden, Valkmusan ja Itäisen Suomenlahden kansallispuistoissa mutta laajasti myös muualla. Toimialaamme ovat erityisesti telttasaunapalvelut, opaspalvelut ja välinevuokraus. Meille asiakas ja hänen saamansa laadukas palvelu on ensiarvoisen tärkeä asia.

Goiglo

Etsimme ohjelmapalveluiden tuottajia yhteistyöhön luontomatkailun parissa.

Hossanportti

Elämysmajoitteet ja leirintäaluepalvelut, tulevat etätyökyläpalvelut, kuljetukset kansallispuiston sisällä ja mahdollisesti eri kansallispuistojen välillä, välinevuokraus, ohjelmapalvelut. Kahvila-ravintola, myymälä.

Hotelli Nuuksio

Yksityisomisteinen Hotelli Nuuksio sijaitsee upealla paikalla Siikajäven rannalla ja Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Tunnelma metsän keskellä on "kaukan kaikesta" mutta Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle on matkaa vain reilu puoli tuntia.

Hotelli Saima

2017 avattu perheomisteinen idyllinen putiikkihotelli, jossa 6 uniikkia huonetta. Persoonallinen palvelu ja huippu sijainti Olavinlinnan vieressä. Hotellin yhteydessä myös tunnelmallinen kahvila-ravintola ja puutarhaterassi. 

Itärajan Helmi

Tarjoan rentoutumista, rauhoittumista puhtaassa, turvallisessa karjalaisessa, kauniissa vaaramaisemassa, korkealla mäellä, Tohmajärven rannalla. Majoittua voit aitassa, tentsilessä tai luksusteltassa. Emäntä pyöräyttää itse aamiaissämpylät ja muut herkut, samoin illallisen. Puusaunan löylyjen jälkeen nukahdat lempeään uneen.

Kainuun Luontoretket

Hossan kansallispuistossa toimiva monipuolinen erä- ja luontomatkailuyritys. Palvelumme kattaa majoitukset, kalustonvuokraukset ja opastetut retket.

 

Karkausmäen Kammari

Karkausmäen Kammari on lämminhenkinen majatalo pohjoisessa Keski-Suomessa, Kinnulassa. Tarjoamme majoitukseen viittä 2 hengen huonetta. Lisäksi tarjoamme saunaelämyksiä pihasaunan ja kylpytynnyrin lempeässä lämmössä. Tilat ovat myös vuokrattavissa kokous- ja kurssikäyttöön sekä pienimuotoisiin juhliin.

Ketunretket

Matkaoppaan ja matkanjohtajien palvelut, erä- ja luontoretket sekä yksityisryhmien luontoretket. Markkinoimme myös opastuksen apuvälineitä ja äänenvahvistinlaitteita.

Kintukan luonto- ja virkistyspalvelut

Palveluni tarjoaa erilaisia ohjattuja luontoretkiä, missä painottuvat luonnon terveysvaikututukset sekä paikalliskulttuuri. Olen mukana myös Lauhanvuori-Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkin toiminnassa.

Kitetirri

Sähköisten maastopyörien, -läskipyörien, liukulumisuksien ja suplautojen vuokraus, kurssit ja opastetut retket Lahdessa ja eteläisessä Suomessa. Talvinen erikoisuus leijahiihtokurssit sekä osaaville välinevuokraus. Kokenut asiakasläheinen paikallinen yrittäjä! Olemme erittäin helposti liikkuvia mobiilin tapahtumakeskuksemme myötä.

KJ-Experience

KJ-Experience tarjoaa yksilöllisiä erä- ja luontopalveluja sekä yksityisille että yrityksille Pohjois-Suomen ja –Ruotsin alueella: moottorikelkkailu, poroajelut, melonta (avokanootti, packraft), maastopyöräily, patikointi, vaellus, kalastus ja metsästys. Myös melonnan koulutukset (avokanootti ja packraft) sekä retkeilyn välinevuokraus (mm. retkeilyvälineet, kanootit, packraftit).

Koivurannan saunalautta

Etsitkö elämyksiä Oulusta? Haluatko tarjota kaveri- tai työporukalle unohtumattoman seikkailun? Kaipaatko polttareihin tai muihin juhliin hienot, mutta rennot puitteet? Talvella saunatila tarjoaa upeat puitteet ulkoporeammeineen! Koivurannan Saunalautta on seikkailu ja elämys. Kuvittele hiljalleen vaihtuva maisema, kuvankaunis Oulujoki, saunan lämpö ja veden raikkaus. Syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta.

Kommee Kurki

Meillä on laadukasta talomajoitusta ja privaattia Tentsile-puumajoitusta Sastamalan maaseudulla, kurkien ja joutsenten asuttaman lintujärven laitamilla. Uutuutena tänä vuonna otamme käyttöön yksinkertaisen mutta mukavan mökkimajoituksen, lisätilaksi talon yhteyteen tai sellaisenaan vaikka vaihtoehdoksi leirintäaluemökille.

Kurrekoti

Ulkoilma-aktiviteetit ovat erikoisalaamme! 

Tarjoamme monenmoista elämystä! 

  • huimapäisiä kokemuksia, omien rajojen kokeiluja ja riskejä niitä haluaville 
  • itsensä tutkiskelua, mielihyvää ja meditaatiota rauhaa rakastavalle 
  • ryhmille polttaripaikan, irtioton arjesta tai lapsivapaan viettopaikan

LakelandGTE

Elämyspalveluita Saimaan Puumalassa ympäri vuoden toteuttaa LakelandGTE ohjelmapalveluyritys.

Etsin myyntikanavaani lisää laadukkaita elämyspalveluita myytäväksi kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

 

 

Lapinkoski Outdoor Activities 

Tasokkaat hirsimökit Simojoella parhaiden kalastuskohteiden äärellä. Tarjoamme kalastajille, metsästäjille ja luontomatkaajille kurssit, opaspalvelut, välinevuokraukset ja upean majoittumisen.

Lauhan matkailu

Lauhanvuoren kansallispuiston rinteillä laadukasta huvilamajoitusta, ruokaa ja ohjattujakin retkiä kansallispuistoon patikoiden, pyöräillen tai vaikka lumikenkäillen.

Launokorpi

Saaristomatkoja, pyörämatkoja, luontomatkoja, kotimaan matkoja.

Maatilamatkailu Ilomäki

Mökkien vuokrausta ja ohjelmapalveluiden myyntiä.

Majoitus Teijo

Myyntikanavassamme on Varsinais-Suomessa toimivia majoitusyrittäjiä.

Metsä Kolo

Pieni, yksityinen ja ehdottoman ekologinen lomakohde sijaitsee Etelä-Lapissa, Ranualla. Kohteessa on perinteisiä hirsimökkejä ulkohuusseilla sekä Tentsile-puutelttoja järven rannalla omassa rauhassa ja hiljaisuudessa yksityisen erämaan keskellä. Hirsimökit on varustettu huippuvuotein ja korkealaatuisin, luonnonmateriaaleista valmistetuin tekstiilein.

Metsänautti

Metsänautti on Tuusulalainen luontoyritys, joka järjestää erilaisia retkiä ja tapahtumia kaikilla aisteilla luonnossa. Ryhmille, yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Nukula

Nukula on hyvinvointia ja majoitusta tarjoava perheyritys Keski-Suomessa Päijänteen rannalla. Hyvinvointiimme sisältyy majoituksen lisäksi, erinomainen, suomalainen lähi- ja luomuruoka, sauna (Perinnesauna Päijänteen rannalla ja pihapiirissä isompi sauna), ruusu- ja turvehoito, villi, luonnontilainen suuri metsä hoitavine piirteineen, retkiä ja muita aktiviteetteja. Olemme ertittäin vastuullinen yritys, Green Key serfikaatti ja Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki.

Nuuksion Taika

Verkkokaupassamme on Villa Paratiisi, päivävuokralla oleva huvila järven rannalla lisäpalveluineen  ja Wäinölä, ohjelma- ja juhlatila, jossa järjestämme Kalevala-ja kansanperinneohjelmia.

Okkolan lomamökit ja ravintola Niinipuu

17 uniikkia lomamökkiä Saimaan saaressa omassa rauhassaan, omalla rannalla. Ravintola Niinipuu on vanhaan navettaan restauroitu saaristolaisravintola. Ryhmille järjestämme myös palkittua emännän karjalanpiirakkapajaa.

Fishing Charters / Opaskauppa

Tavoitteena rakentaa koko maan kattava kalastusopaspalveluita myyvä portaali.

Puihin

Tule Puihin - lepää ja lataudu luonnossa. Nuku yö puumajoitteessa eli Tentsilessä ja koe metsä uudella tavalla. Puihin Oy tuottaa majoituspalveluita puumajoitteissa sekä luonto- ja eläinavusteisia kokemuksia maaseutuympäristössä.

Rönnäs Seaside Resort

ronnas - Rönnäs Seaside Resort, majoitus-, kokous- ja ohjelmapalvelut Pernajanlahdella.

Skafur-Tour

Kotimainen aktiivilomiin erikoistunut matkanjärjestäjä, joka käyttää Johkua ensisijaisesti kotimaan markkinoinnissa. Meillä on matkatoimistovakuudet, joten voimme suunnitella ja myydä matkapaketteja.

Suomenlinnan opaspalvelut

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ryhmäohjelmat, vesibussikuljetukset, lasten seikkailukierroksen ja Tykkisluuppia Dianan risteilyt. Verkkokaupastamme voi myös ostaa lippuja Suomenlinnamuseoon ja Ehrensvärd-museoon.

Susuwellbeing

Luontolähtoisiä hyvinvointipalveluita ja opaspalvelut. Kummituskierrokset, jooga, meditaatioit, aistiretket, tarinahetket, retkiruokailut, saunaohjelmat.

Treshombres Adventure

Tres Hombres Adventure on suomalainen elämysmatkoja järjestävä matkatoimisto ja luontoelämys- sekä ohjelmapalveluita tarjoava aktiviteettiyritys. Kanssamme koet elämyksiä ja seikkailuja, opit uusia asioita ja näet unohtumattomia paikkoja. Me teemme parhaamme, että viihdyt matkassamme.

Trophyfishing

Trophyfishing - laadukkaat opastetut kalastuspalvelut, saaristo ja luontoretket merellä ammattioppaan johdolla.

Valkosipulikauppa

Olemme Omenoiden, kirsikoiden, luumujen ym. kota- ja kivihedelmien viljelyyn erikoistunut yhtiö. Kasvatamme myös Ljubasha- ja Ziemiai -talvivalkosipuleita. Lisäksi meiltä löytyy maatiaislajikkeita, joita ei ole lajiluokiteltu. 

Versona

Luontoliikunta- ja luontomatkailutuotteita jotka liikkuvat sinne missä on asiakas ja kumppanimme! Mm. Lähes kaikki mahdolliset luontoliikuntavälineet käytettävissä kauttamme!

 

 

Villa Tammikko

Vuokrattavana Loma- ja juhlahuvila Villa Tammikko sekä monitoimitila Tammikon Talli. Talli on keskellä Ruotsinkylän tutkimusmetsää, hienojen polkujen ja ulkoilumaastojen vieressä. Puolen tunnin sisällä asuu miljoona suomalaista, lentokentälle on 12 minuuttia, vierestä kulkee seitsemän veljeksen reitti. Haluamme tehdä Tallista retkeilyn palvelukeskuksen, josta saa vuokravälineitä ja retkeilyyn liittyviä ohjelmapalveluita.

Vuojoen Kartano

Kulttuuritapahtumia ja juhlatilojen vuokrausta, majoitus- ja ravintolapalvelut.

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Sami Hänninen

Johku-konsepti

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki

Viimeisimmät päivitykset

Lähettänyt Asiakaspalvelu, 5 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 6 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 7 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 8 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 8 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 9 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 10 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 10 months sitten

Seuraa Johkun kehitystä

Takaisin ylös