Näytöslippu mukaan widgetistä

Helsingin Töölön yli satavuotiaissa ratikkahalleissa toimiva Kulttuuritehdas Korjaamo on Pohjoismaiden suurimpia itsenäisiä kulttuurikeskuksia. Kulttuuritehtaan Korjaamo Kino uudistui tänä syksynä; teatterissa on historiallinen miljöö ja aitoa korttelikinon tunnelmaa höystettynä mm. tunnelmallisella viinibaarilla. 

Korjaamo Kino valjasti Johkun widgetit käyttöön sivustollaan; widgetin avulla esille tuodaan koko elokuvaohjelmisto, josta asiakas saa valittua liput haluamaansa näytökseen. Widgettiä Korjaamo Kino on tyylittänyt yritysilmeeseensä sopivaksi.

 

"Widgetien ulkoasun muokkaaminen oli nopeaa ja helppoa css:ää taitavalle ja niillä saa verkkosivuille selkeän ja helposti lähestyttävän ilmeen. Olemme innoissamme widgetien jatkuvasta kehityksestä. On hienoa, että ohjelmistoa luodessa tiedot näkyvät automaattisesti myös verkkokaupassamme, eikä samaa työtä tarvitse tehdä kahdesti.", kertoo Kulttuuritehdas Korjaamon markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Iija Eloranta.

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Sami Hänninen

Johku-konsepti

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki

Viimeisimmät päivitykset

Lähettänyt Asiakaspalvelu, 5 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 6 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 7 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 8 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 8 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 9 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 10 months sitten
Lähettänyt Asiakaspalvelu, 10 months sitten

Seuraa Johkun kehitystä

Takaisin ylös