Varausjärjestelmä taskussasi

Oikea tieto siitä, missä pitäisi olla ja mitä tekemässä, on tärkeää työn sujumisen ja asiakastyytyväisyyden kannalta. Johkun varauskalenteri voidaan synkata välittämään tietonsa Google-kalenteriin, ja vastaavasti Google-kalenterin voi automaattisesti säätää estämään sopimattomat ajankohdat.

Tarjoukset ja tarjouspyynnöt

Tee asiakkaallesi mahdollisimman houkutteleva tarjous, johon hän haluaa tarttua. Johku mahdollistaa tarjouspyyntöprosessin hallinnan ensikontaktista alkaen. Tilausta voi täydentää aina laskun luontiin asti ja maksun puolestaan kätevästi hoitaa maksulinkillä tai perinteisesti laskuttamalla.

Laskutusta unohtamatta

Kun työ on tehty, voidaan laskutus hoitaa Johkun avulla usealla eri tavalla. Laskutusasiakkaat voidaan luoda etukäteen ja tilaukset laskuttaa joko yksitellen tai koontilaskuna. Valmis lasku voidaan toimittaa asiakkaalle vaikka sähköpostilla, tai laskutuksessa voidaan käyttää Ropo Capitalin tai Netvisorin järjestelmiä.

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Ei enää ATK:ta

Johku kulkee aina mukanasi, sillä se on suunniteltu nykyaikaan mobiililaitteilla käytettäväksi ilman tuskallista "ATK:n" opettelua.

Helppo ja nopea perustaa

Johku on vaivaton perustaa ja vie ensimmäisessä vaiheessa aikaasi vain noin 15 minuuttia.

Jaettu kauppa

Jokainen Johkua käyttävä yritys voi myydä myös toisen Johku-yrittäjän tuotteita ja palveluja alkuperäisen yrityksen nimissä. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen yhteistyön, jossa jokainen voi markkinoida ja myydä myös kumppaniensa palveluja ja tuottaa suoraa tulovirtaa.

Verkkokauppa varaustoiminnoilla

Johkun kauppapaikka tarjoaa myyvän verkkosivuston jonka avulla pääsee nopeasti tekemään tulosta. Sivusto mukautuu täydellisesti ostavan asiakkaan käyttämään päätelaitteeseen tarjoten erittäin hiotun ostoprosessin ensikontaktista varaukseen ja aina maksutapahtumaan asti.

Johku Työjono

Johku Työjono -näkymä mahdollistaa tilausten reaaliaikaisen välittämisen esimerkiksi keittiöön työn alle. Työjono vaiheistaa tilausten käsittelyn. 

Pilvikassa ja maksupäätteet

Johkussa on sisäänrakennettu pilvikassaympäristö, johon on saatavilla myös integroidut maksupäätteet. Ja mikä parasta, et tarvitse erillisiä korttitilityssopimuksia, sillä maksupäätteillä operointi sisältyy yhteen ja samaan Bamboran maksuvälittäjäsopimukseen.


Vaikka tällä sivulle onkin koottu Johkun toimialakohtaisia erityispiirteitä, ovat kaikki Johkut valmiita kaikkien tuotetyyppien myyntiin – ostettavista tuotteista aktiviteetteihin ja tapahtumista varattaviin palveluihin. Johku ei siis rajoita sitä, miten kauppias kehittää omaa liiketoimintaansa, vaan kannustaa uusien tuote- ja palvelukokonaisuuksien ja yritysten välisen yhteistyön rakentamista.
 

Lue lisää ominaisuuksista

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös