yale.fi

Yale Älylukitus

Johkun älylaitteiden hallinnassa voit liittää kohteisiisi Yalen lukkoja ja automatisoida kulkuun liityvät prosessit. Johku luo lukkoihin koodit ja kommunikoi asiakkaalle asiakkaalle oikea-aikaisesti.

Igloohome.co

Igloohome älyavainlaatikot ja riippulukot

Igloohome älyavainlaatikoilla ja riippulukoilla on mahdollista automatisoida kohteita, joissa ei ole sähköä eikä internet-yhteyttä.

ovikooditverkosta.com

Ratna älylukot

Johkulla voit luoda kulkuoikeuksia ja koodeja Ratnan lukoille.

adax.no

Adax älylämpöpatterit

Johkulla voidaan ohjata kohteessa olevia Adax-lämpöpattereita ja niiden termostaatteja. Tällä tavalla voidaan automatisoida esim. kohteen lämmitystä suhteessa asiakkaan varaukseen.

Asiakkaan palvelukokemuksen rakentamisessa sujuvuus ja perusasioiden automaatio johtaa parhaimmillaan suositteluhalukkuuden kasvuun ja samalla kustannustehokkuuteen sekä kannattavuuden nousuun.

Johkun konsepti rakentuu älykkäiden laitteiden ympärille tavoitteena kiinnittää laitteen toiminta asiakkuuteen tai varaukseen. Tällä päästään loppuasetelmaan, jossa asiakkaan palvelukokemusta voidaan rakentaa hyvinkin tarkasti vaikkapa asiakkaan esittämien toiveiden mukaan.

Älylaitteiden hallinta

Älylaitteiden hallinnassa näet kaikki kytkettävissä olevat älylaitteet samassa paikassa.

Yksittäisen laitteen ominaisuudet

Yksittäisen laitteen hallinnassa pääset tarkastelemaan laitetason ominaisuuksia siinä mittakaavassa, mitä laitteen valmistaja mahdollistaa. Lisäksi näet, mihin resursseihin Johkussa laite on kytketty.

Automaattiset PIN-koodit

Johku luo automaattisesti PIN-koodeja älylukkoihin niihin kiinnitettyjen resurssien ja varausten mukaisesti.
Yale Igloohome Ratna

Älylaitteiden toimintojen hallinta

Toimintojen hallinta näyttää tarkasti menneet ja tulevat älylaitteilla tapahtuvat toiminnot ja mihin ne liittyvät. Toiminnoista näet älylaitteen käskytyksen (esim. PIN-koodin), asiakkaan ja varauksen.

Yalen älylukkojen laitetoiminnot

Yalen ratkaisujen osalta laitteen hallinta tarjoaa laitteen nimen, tunnisteen, talon nimen, paristojen varaustilan, lukituksen tilan ja sen, onko ovi auki vaiko suljettu. Lisäksi lukko voidaan avata tai lukita etänä.
Yale

Igloohome-laitteiden tiedot

Igloohomen älyavainlaatikoiden ja riippulukkojen osalta saatavilla on laitetunniste ja kytketyt Johkun resurssit.
Igloohome

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki