Johkun konseptissa toimitukset ja erilaiset toimitustavat läpileikkaavat kaikki tuotetyypit muodostaen hyvän rungon tehtävien hallinnalle kaikissa tilanteissa.

Johkussa hallitset erilaisia toimituksia. Voit luoda ja käyttää toimituksia niin perinteisessä tuotteiden postilähetyksissä kuin siivousten ja vastaavien prosessien hallinnassa. Shipit-integraatiolla tuot monipuolisuutta ostettavien tuotteiden logistiikkaan.

Luo ja hallitse toimitustapoja

Johkussa päätät itse mitä ja millaisia toimitustapoja asetat kauppaasi. Voit luoda toimitustapoja manuaalisesti ja päättää, tulevatko ne asiakkaalle esille vai näkyvätkö ne vain sisäisesti ylläpidossa.

Rajaa toimitustavat tuotekohtaisesti

Toimitustavat ovat kytkettävissä käyttöön tuote- tai tuoteryhmäkohtaisesti. Rajaa toimitustapa koko tuoteryhmälle tai vain tietyille tuotteille, tai rajaa jokin tietty tuoteryhmän tuote ulos toimitustavasta.

Toimitustapakohtaiset viestit

Toimitustapoihin voit lisätä omaa ajastettua viestintää. Tällöin asiakas saa viestin ajastuksen mukaisesti automaattisesti, kun ko. toimitustapa on mukana tilauksella.

Helpota postilähetyksiä Shipit:llä

Shipit-integraation avulla saat asiakkaan tilausprosessiin esille toimituspistevalinnat tilaajan syöttämän osoitetiedon pohjalta. Voit hinnoitella toimitustapavaihtoehdot itse tai käyttää Shipitin hintoja. Johkusta saat myös tulostettua kuljetusasiakirjan lähetyksen yhteyteen sekä seurantalinkin toimitettavaksi asiakkaalle.
Johku Shipit shipit.fi 

Käsittele toimituksia työjonolla

Johkun työjono-toiminnallisuuden kautta voit hallita tiettyjä toimitusten työprosesseja kuten siivouksia, huonepalvelua ja ravintolatilauksia. Ajastat ja määrität itse, millä ehdoin toimitus tulee työjonolle esille ja miten sitä käsitellään.

Toimitustavat myös manuaali- ja kassamyynnissä

Toimitustavat saat esille myös tilauksia manuaalisesti luodessa sekä Johkun kassamyynnissä. Näissä myynneissä voit valita tilauksen tuotteille minkä tahansa kaupassasi käytössä olevan toimitustavan.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki