Tutustu tarkemmin

Liiketoimintaan mukautuvat käyttöliittymät

Johkun käyttöliittymiä on mahdollista optioida eri käyttötarkoituksiin ja eri käyttäjille.

Tutustu tarkemmin

Tilaustenhallinta

Johkun tilaustenhallinta mahdollistaa tilausvirran kokonaisvaltaisen seurannan reaaliaikaisesti. Voit myös luoda uusia, editoida vanhoja, tehdä koonteja, muistiinpanoa, viestiä asiakkaan kanssa sekä paljon muuta.

Tutustu tarkemmin

Varaustenhallinta

Johkun varaustenhallinta mahdollistaa tilausten seurannan aikajanalla ja eri ajanhetkissä. Varaustenhallinnassa voit mm. tehdä uusi tilauksia ja varauksia, muokata vanhoja, kirjata sisään ja ulos.

Tutustu tarkemmin

Toimitusten hallinta

Johkussa voit hallita kaikkea tekemistä ketterien työjonojen ja toimitusten kautta. Johkussa toimituksia eli työtehtäviä voi liittää kaikkiin tuotetyyppeihin ja niillä voi automatisoida monta tuotannollista prosessia.

Tutustu tarkemmin

Lippujen hallinta

Johku on täysiverinen oikea lipunmyyntijärjestelmä ihan lipuntarkastusprosesseja myöten.

Tutustu tarkemmin

Varattavien resurssien ja varaston hallinta

Johkun pitkälle kehitetty resurssienhallinta tukee sekä varattavia resursseja että varastosaldollisia resursseja. Näiden avulla voidaan rakentaa saatavuuksia tuotteille hyvin monipuolisesti.

Tutustu tarkemmin

Kiinteistöautomaatio

Johkulla pystyt ohjaamaan mm. Yalen älylukkoja ja Adaxin radiaattorieta.

Tutustu tarkemmin

Tositteiden hallinta

Aina kun asiakkaan tilaavat ja maksavat, syntyy tositteita. Johku kirjaa sekä myyntitositteet että suoritustositteet ja tuottaa näistä tarvittavia raportteja.

Tutustu tarkemmin

Kirjanpito ja taloushallinto

Johkusta saa kirjanpitoa varten kaikki tarvittavat raportit. Mikäli käytössäsi on Visma Netvisor taloushallinto, Johku muodostaa tämän ympärille kaupankäyntikerroksen ja kommunikoi kaikki tositteet Netvisorille reaaliaikaisesti.

Tutustu tarkemmin

Raportointi

Johkun monipuoliset raportit auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintaasi ja helpottavat manuaalista työtä. Voit valita esimerkiksi myyntiraportteja tai varausraportteja. Raportit voit myös saada automaatisesti valittuun sähköpostiosoitteeseen valittuna hetkenä.

Tutustu tarkemmin

Asiakkuuksienhallinta

Johkussa asiakasrekisterit rakentuvat tilaajista ja niihin linkittyvistä yhteisöistä ja niihin kerättävästä tiedosta. Tämän kun yhdistää tilauksiin, varauksiin ja markkinointiautomaatioon, saadaan aikaiseksi erittäin tehokas markkinointiviestinnän prosessi.

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki