Hallinnan käyttöliittymien muokkausella voidaan saavuttaa merkittäviä etuja ja tehostuksia työprosesseihin.

Johkun ylläpitonäkymät eli käyttöliittymät mukautuvat kauppiaan tarpeisiin ja tilanteisiin. Voit muokata olemassa olevaa näkymää ja luoda uusia käyttöliittymiä vaikkapa eri toimipisteisiin tai tietyille käyttäjille.

Monikielinen ylläpito

Voit käyttää Johku useilla eri kielillä. Johkun käyttöliittymän kielen voi vaihtaa niin että se koskee yleisasetuksena kaikkia kauppasi käyttäjiä tai vaihtoehtoisesti jokainen käyttäjä voi valita kielen erikseen käyttäjäkohtaisena asetuksena.
Suomi Ruotsi Norja Englanti Saksa Ranska Espanja Italia Venäjä

Muokkaa haluamaksesi

Johkussa päätät itse, mitä käyttöliittymän valikossa näytetään ja mitä toimintoja valikosta avautuu. Kaikki on muokattavissasi. Valikosta löytyvällä muokkaustyökalulla voit muokata esillä olevaa käyttöliittymää suoraan.  

Luo uusia tarpeen mukaan

Johkussa ei ole rajoitusta käyttöliittymien määrästä. Voit luoda uusia käyttöliittymiä eri mm. toimipisteille, kassoille ja henkilöille, ja määrittää niihin kaikkiin haluamasi toiminnot esille. Voit luoda erilliset käyttöliittymät vaikkapa varaustilanteen tarkasteluun ja tuotteiden myyntiin.  

Rajaa käyttäjäkohtaisesti

Oletuksena kullekin uudelle käyttäjälle syntyy automaattisesti oma käyttöliittymä Johkun geneerisen käyttöliittymän pohjalta. Voit poistaa tai lisätä toimintoja tästä käyttäjän näkymästä, sekä tarvittaessa esim. estää tilausten tekemisen ja muokkaamisen.  

Rajoita käyttö tietylle laitteelle

Käyttöliittymän käyttö on mahdollista sitoa kiinteästi tietyn laitteen tietylle selaimelle. Tällöin ko. laitteen selaimesta avautuu aina sama Johkun näkymä riippumatta siitä millä käyttäjätunnuksella kirjaudutaan sisään.  

Hallinnoi maksupäätteen ja tulostinten käyttöä

Käyttöliittymän kautta määritetään myös maksupäätteen sekä ulkoisten tulostinten käyttö. Jos käytät integroitua maksupäätettä Johkussa, voit “käskyttää” samaa maksupäätettä useiden eri käyttöliittymien kautta.  

Mukauta eri laitteille

Johku on responsiivinen eli mukautuu eri näyttökokoihin. Voit kuitenkin luoda käyttöliittymiä, joissa asettelet toiminnot optimoidusti tietyn laitteen näyttökoolle.  

Itsepalvelukäyttöliittymät miehittämättömiin myyntipisteisiin

Johkussa voit asettaa käyttöliittymän itsepalvelukäyttöliittymäksi. Itsepalvelukäyttöliittymässä vain korttimaksu on käytettävissä, eikä tuotteiden hintoja voi muokata. Itsepalvelukäyttöliittymällä saat tuotteet myyntiin pisteisiin, joissa ei ole henkilökuntaa operoimassa kassaa.  

Painikekartat

Johkussa voidaan luoda useita itsemääriteltyjä painikekarttoja helpottamaan ja nopeuttamaan työtä ja myyntiä kassoilla. Tarvittaessa painikekarttoja voi luoda vaikka kassa- tai käyttäjäkohtaisesti.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki