Tutustu yhtiöön

Yhtiö

Tietoa ja kokemusta tehdä, rohkeutta kokeilla uutta.

Yhteystietoihin

Yhteystiedot

Olemme kauppiaidemme tutkimus ja kehitysosasto. Meidän tehtävä on huolehtia siitä, että kauppiaidemme kilpailukyky markkinassa pysyy kunnossa ja kehittyy. Mikäli haluat mukaan Johku ekosysteemiin tai sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi olla yhteydessä.

Seuraa päivittäistä kehitystä

Johku Development

Johku kehittyy kokoajan. Sen lisäksi että aktiviisesti teemme uusia ominaisuuksia kauppiaiden ideoiden pohjalta, parantelemme, korjaamme ja säädämme Johkua joka hetki.

Tutustu kauppiaisiin

Kauppiasverkosto

Jokainen parista tuhannesta rekisteröityneestä kauppiastunnuksesta voi ryhtyä kaupalliseen yhteistyöhön toisen kauppiaan kanssa, vaikka heti.

Tutustu opintopolkuihin

Johkun opintopolut

Johkun opintopolut tarjoavat vahvan pohjan omatoimiselle oppimiselle ja tekemiselle. Teemojen alla olevien oppituntien tavoite on viedä sisällä Johkuun videoiden, kuvien ja tekstien kautta.

Tutustu kumppaneihin

Kumppanit ja integraatiot

Johkussa uskomme vahvoihin kumppanuuksiin ja tarkoituksen mukaisiin integraatioihin. Oikein tehty evaluaatio ja valinta johtaa win-win-asetelmaan, joka kestää aikaa. Tarkka fokus tarjoaa mahdollisuuden optimointiin ja isomman ekosysteemitason lisäarvon tuottamiselle kauppiaalle.

Tutustu tarkkemmin

Sovelluskehittäjille

Johkussa on REST-pohjainen rajapinta, jota myös kaikki Johkun omat liittymät käyttävät.

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki