Tavoita kansainväliset asiakkaat

Johku on täysin uudella tavalla integroitu Bókuniin. Sinulla on käytettävissä aktiviteettien kansainväliset OTA-kanavat, kuten Tripadvisor Experience, Get Your Guide, Klook, Expedia jne. Bokunin omien lisäksi.

Tutustu tarkemmin

Verkkosivut ja kassajärjestelmä

Johkulla sinulla on automaattisesti käytössä verkkosivut sekä kassajärjestelmä. Johkun kauppapaikan voit ohjata omaan domainiin. Johkun käyttöliittymä toimii suoraan kassajärjestelmänä. Tilaa maksupääte ja ala vastaanottamaan maksuja toimipisteessäsi.

Tutustu tarkemmin

Kauppiasyhteistyö ja ristiinmyynti

Jokainen Johku-kauppias on potentiaalinen myyntikanava ja yhteistyökumppani toiselle Johku-kauppiaalle.

Tutustu tarkemmin

Varaustenhallinta

Johkun käyttöliittymä tekee varauksien hallinnasta tehokasta ja vaivatonta. Tarkista päivän tai viikon varaukset räätälöidyistä varausnäkymistä, jotka päivittyvät reaaliajassa. Luo uusia tilauksia tai muokkaa olemassa olevia varauksia juuri silloin kun tarvitset.

Tutustu tarkemmin

Kaikki tuotetyypit tuettuja

Lähdemme siitä, että kauppiaalla tulee olla todellinen mahdollisuus kehittää liiketoimintaa ja kaupankäyntiä ilman että tämän tarvitsee ottaa käyttöön useita eri järjestelmiä.

Tutustu tarkemmin

Synkronoi varaukset Google-kalenteriin

Johku osaa luoda tuotteille Google-kalentereita ja syöttää varaukset sinne. Voit siis jakaa ko. kalenterin esim. oppaalle. Lisäksi Johku osaa käyttää Google-kalenteria saatavuuden lähteenä.

Tutustu tarkemmin

Asiakasviestintä

Johku viestii sähköpostein ja tekstiviestein tilaustasolla, tuotetasolla ja toimitustasolla ja mahdollistaa oikea-aikaisen viestinnän asiakkaalle kaikissa tilanteissa.

Tutustu tarkemmin

Lahjakortit

Johku tukee sekä arvokorttien myyntiä että käyttöä maksutapoina niin onlinessa kuin kassoilla. Johku tukee myös visuaalisesti räätälöityjä PDF-pohjia.

Tutustu tarkemmin

Monipuoliset maksamisen mahdollisuudet

Verkkokauppaan on saatavilla monipuoliset ja turvalliset maksamisen vaihtoehdot. Ota käyttöön Visma Pay-, Paytrail-, PayPal-, Stripe-, ePassi- ja Smartum-maksutavat. Kassalla voit käyttää käteis-, kortti-, arvoseteli- ja mobiililompakkomaksuja. Johkun laskutustoiminnot ovat myös käytettävissäsi.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Monipuoliset raportit

Johkun monipuoliset raportit auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintaasi ja helpottavat manuaalista työtä. Voit valita esimerkiksi agendaraportteja, myyntiraportteja tai varausraportteja. Raportit voit myös saada automaatisesti valittuun sähköpostiosoitteeseen valittuna hetkenä.  

Paketoi tuoteoptioilla

Tuoteoptiot auttavat sinua paketoimaan useita erilaisia aktiviteetteja yhdeksi tuotteeksi. Optiot voivat sisältyä tuotteen hintaan tai ne voivat olla lisämaksullisia.  

Aktiviteetit lipuilla tai ilman

Luo erilaisia aktiviteetteja ja päätä vapaasti miten ja missä niitä myydään. Tarvittaessa saat aktiviteetti-tuotteelle luotua lipun automaattisesti. QR-koodin lukijalla tarkistat liput nopeasti. Vaihtoehtoisesti voit myydä aktiviteetin ilman lippuja.  

Vakiolähdöt tai ryhmät

Tuotteesi voi olla myynnissä yksittäiselle asiakkaalle tai ryhmille. Kummankin tuotteen saatavuus voi perustua samoihin resursseihin, joten päällekäisiä varauksia ei synny.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki