Tehokas ja varma tositteiden muodostus on keskeinen osa huoletonta liiketoimintaa. 

Johkussa hallitset ja seuraat myyntitositteita ja niihin liittyviä suorituksia omalla välilehdellään. Näet yhdellä silmäyksellä maksamattomat tositteet ja voit rajata esille esim. tietyltä kassalta tehdyt myynnit.

Tositteet kootusti

Johkun Tositteet-sivu listaa kootusti kaikki kauppasi myyntitositteet ja laskut. Voit rajata esille esim. tietyn aikavälin tositteet, tietyltä kassalta tehdyt tositteet, hyvitykset ja maksamattomat laskut.

Selkeät sisällöt

Tositteelta näet selkeästi tilatut tuotteet, maksutavan, tilauksen lähdekanavan sekä tilauksen ja maksun päivämäärät. Tositteelta voit tarvittaessa manuaalisesti lähettää asiakkaalle uudelleen maksuvahvistuksen tai tulostaa kuitin.  

Maksusuoritusmerkintä automaattisesti

Maksusuorituksen aika, summa ja käytetty maksutapa kirjautuvat tositteelle automaattisesti. Visma Pay -suoritusten osalta ilmoitetaan myös Visma Pay -tilausnumero, jonka avulla voit tarvittaessa katsoa vismapay.com:sta lisätietoja transaktiosta. Johkuun ei välity maksusta korttitietoja tai vastaavaa sensitiivistä dataa vaan ne säilyvät maksunvälittäjällä.  

Tositteella käytetyt sarjaliput ja lahjakortit eriteltyinä

Jos tositteen maksamiseen on käytetty Johkun lahjakorttia tai sarjalippua, tämä eritellään kooditietoineen tositteella. Koodi on mahdollista tarkistaa Johkun Koodin tarkistus -toiminnolla.  

Kytke taloushallintaan

Johkun Netvisor-integraatiota käytettäessä kaikki tositteet lähetetään automaattisesti Netvisoriin. Lähetysaika tulee tositteelle esille. Ongelmatapauksissa tositteen voi uudelleenajaa Netvisoriin suoraan tositteen tiedoista.  
Johku Visma Netvisor

Kassalle oma tositelistaus

Johkun kassatoiminnoissa on käytössä kassakäyttöön optimoitu Tapahtumat -eli tositelista. Tältä tositelistalta on mahdollista hyvittää kuitti, tulostaa kuitti jälkikäteen sekä tulostaa tai lähettää liput ja arvokortit jälkikäteen.  

Hyvitä tarpeen mukaan

Johkussa voit sekä hyvittää asiakkaan tositteen että poistaa sen varaukset, tai suorittaa pelkän hyvityksen. Mikäli käytössäsi on Visma Pay, voit hoitaa Johkun kautta myös maksusuorituksen palautuksen asiakkaalle.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki