Työsuhde-etujen hyväksyminen maksutapoina on olennainen osa tämän päivän kaupankäyntiä.

Johku tukee myös kulttuuri- ja liikuntaeduilla maksamista. Online-maksamisessa käytettävissä ovat ePassi ja Smartum-maksutavat. Kassalla voit vastaanottaa liikunta- ja kulttuurietuja sekä muita etuja arvoseteleiden avulla.

Vastaanota etuja verkkokaupassa

Johku tukee ePassi- ja Smartum-onlinemaksutapoja. Kytke käyttöösi vaikka molemmat! Asiakas suorittaa eduilla maksamisen Johkun tilaussivun jälkeen avautuvassa ePassi/Smartum-portaalissa turvallisesti.  

Vastaanota etuja kassalla

Kassalla etuja voidaan kirjata vastaanotetuiksi arvosetelien avulla. Luo haluamasi arvosetelit joko kiinteällä tai avoimella arvolla. Arvosetelit ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan kassalla. Asiakas suorittaa maksun edun mobiilisovelluksessa tai antamalla fyysisen etusetelin.  

Määrittele itse eduilla ostettavat tuotteet

Valitset itse, mihin etuja voidaan käyttää online- ja kassamyynnissä. ePassi- ja Smartum-onlinemaksamisen sallit suoraan tuotteen asetuksissa. Kassan arvoseteleissä puolestaan rajaat arvosetelin käytön tuoteryhmän perusteella.  

Eduilla ostetut liput ja arvokortit

Eduilla voidaan ostaa Johkussa myös lippuja ja arvokortteja. Jos lippu tai arvokortti on ostettu ePassi- tai Smartum-onlinemaksutavalla, tulee asiakkaan ostamaan lippuun ja arvokorttiin automaattisesti esille tilaajan nimi, sillä etu on aina henkilökohtainen.  

Laskutettavat edut

Johkun arvoseteleitä voit käyttää myös jäsen- tai vastaaviin etuihin, kun yritykseltä laskutetaan tietty osuus jäsenen ostoksesta ja jäsen maksaa loput itse joko kassalla tai online. Johkuun syntyy tästä automaattisesti yritykseltä laskutettava tilaus ja asiakkaalle erillinen tilaus maksetusta osuudesta.  

Seuraa raportoinnissa

Johkun Myynti- ja Maksutaparaporteilla eritellään omina maksutapoinaan ePassi- ja Smartum-onlinemaksut sekä arvosetelit. Lisäksi arvosetelien seurantaan Johkusta löytyy erillinen Arvoseteliraportti.  

ePassi verkkomaksut

ePassi mahdollistaa asiakkaallesi työsuhde-etujen käytön online-maksamisessa.
Johku ePassi epassi.fi 

Smartum verkkomaksut

Smartum verkkomaksut mahdollistavat asiakkaallesi etujen käytön online-maksamisessa.
Johku Smartum smartum.fi 

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki