Lahjakortit tarjoavat oivallisen mahdollisuuden antaa lahja sellaisesta tuotteesta, joka edellyttää lahjan saajalta vielä valintoja. Lahjakortti on myös kauppiaalle oivallinen mahdollisuus lisätä myyntiä lahjasesonkeina.

Johkussa luotavat lahjakortit eli arvokortit ovat monipuolinen tapa saada lisämyyntiä kauppaasi. Luo kiinteähintaisia tai avoimen arvon lahjakortteja, joita voidaan käyttää niin verkkokaupassa, kassalla - ja halutessasi jopa toisen Johku-kauppiaan kaupassa!

Aseta kiinteä arvo tai anna asiakkaan päättää

Johkuun voit luoda lahjakortteja sekä kiinteällä euromääräisellä arvolla, että avoimen arvon lahjakortteja. Avoimen arvon lahjakortissa asiakas voi itse asettaa arvon määrittelemäsi minimin ja maksimin väliltä.  

Helppo käyttää niin online kuin kassalla

Johkun lahjakortteihin muodostuu automaattisesti QR-koodi sekä tekstikoodi. Asiakas voi käyttää tekstikoodiaan Johku-verkkokaupan tilaussivulla. Kassalla lahjakortti voidaan käyttää lukemalla QR-koodi koodinlukijalla, tai syöttämällä tekstimuotoinen koodi.  

Hallitse lahjakortin käyttöä

Johkun lahjakortilla määrittelet itse, onko se käytettävä kerralla vai voidaanko samaa koodia käyttää useammalla tilauksella. Voit lahjakortissa myös asettaa voimassaolon ja rajata käytön tiettyjen tuoteryhmien tuotteisiin.  

Lähetä tai tulosta

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulevat automaattisesti asiakkaalle omana sähköpostiviestinään. Johkun kassatoiminnoissa lahjakortit voidaan lähetyksen lisäksi tulostaa joko integroidulta maksupäätteeltä tai erilliseltä kuittitulostimelta.  

Tuo visuaalisuutta pdf-pohjalla

Lahjakorttiin voit kytkeä käyttöön pdf-templaten, jolloin lahjakortin tiedot ladotaan pdf-pohjaan koko- ja tekstityylivalintojesi pohjalta. Templatessa asetat myös oman taustakuvan lahjakortille. Pdf-template on käytettävissä lahjakortin sähköpostilähetyksissä.  

Salli lahjakortin käyttö muissa Johku-kaupoissa

Johkun ristiinmyynti ulottuu myös lahjakortteihin. Voit jakaa lahjakortin käytön myyntikanavassasi oleville Johku-kauppiaille. Jos lahjakorttia käytetään toisessa kaupassa, muodostuu käytetystä arvosta automaattisesti toiselta kauppiaalta laskutettava tilaus kauppaasi.  

Seuraa raporteilla

Johkun lahjakorttien myyntiä ja käyttöä voit seurata Myyntiraportti kirjanpitoon -raportilta sekä erilliseltä Arvokortti-raportilta.  

Tarkista koodikohtaisesti

Koodin tarkistus -toiminnolla tarkistat lahjakortin koodikohtaisesti. Syötetty koodi kertoo mm. tilauksen tiedot, lahjakortin jäljellä olevan arvon, voimassaoloajan sekä käytöt. Toiminnossa voit myös muuttaa lahjakortin voimassaoloaikaa.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki