Yritysten ja yhteisöjen välisessä kaupankäynnissä laskutus on keskeinen ominaisuus, sillä se mahdollistaa laajemman ja monipuolisemman palvelun tuottamisen laajemmalle tilaajakunnalle. 

Johkussa laskutusta voidaan käyttää sekä online-ostamisessa että kivijalasta ostamisessa sen lisäksi että hallinnassa laskuja voidaan muodostaa vapaasti. Johku on siis myös ihan oikea laskutusjärjestelmä.

Laskutus verkkokaupassa

Kauppiaan halutessa yritys- ja yhteisöasiakkaille voidaan verkkokaupassa tarjota laskutus maksutapana. Tällöin asiakkaalta kysytään tilaajan lisäksi laskutusasiakkaan tiedot y-tunnuksineen ja verkkolaskuosoitteineen.

Laskutus kassoilla

Kassoille voidaan antaa mahdollisuus tehdä laskutuskauppaa joko niin, että laskut lähetetään heti kassalta tai vaihtoehtoisesti lopullinen lasku lähetetään vasta hallinnan puolelta ja kassa tekee vain laskutusvalmiin tilauksen. 

PDF-sähköposti- ja verkkolaskutus

Johku lähettää itse PDF-muotoisia sähköpostilaskuja. Verkkolaskutus onnistuu vaivattomasti verkkolaskuoperaattorien läpi.
Johku Visma Netvisor Johku Ropo24

Tilaajat ja laskutusasiakkuudet

Johku käsittelee tilaajien ja laskutusasiakkuuksien tiedot erikseen. Tämä helpottaa erityisesti isompien yritysten laskuttamista ja tilaajien hallintaa.

Laskutus Visma Netvisorin läpi

Johku muodostaa laskutuksessa automaattisesti Netvisor-taloushallintajärjestelmään laskun lähettämätön-statuksella. Mikäli Netvisorissa on automaattilähetys päällä rajapinnasta tulleille laskuille, lasku lähtee automaattisesti asiakkaalle ilman erillisiä toimenpiteitä. Muussa tapauksessa lasku lähtee asiakkaalle silloin, kun kauppias lähettää laskun Netvisorista. Kun lasku kirjautuu maksetuksi Netvisorissa, merkkautuu se maksetuksi myös Johkussa.
Johku Visma Netvisor

Laskutus Ropo24:n läpi

Johku on integroitu Ropo24-palveluun. Johku lähettää palvelulle laskutusaineiston, jonka perusteella Ropo24 hoitaa automaattisesti laskun lähetyksen ja koko maksuvalvonnan perintäprosesseja myöten. Kun lasku kirjautuu maksetuksi Ropo24:ssä, merkkautuu se maksetuksi myös Johkussa.
Johku Ropo24

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki