Tutustu tarkemmin

B-to-B ja B-to-C

Johku tukee sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille myynti monine vivahteineen tarjouspyynnöistä onlinessa ja kassalla maksamiseen.

Tutustu tarkemmin

Tuotetyyppien omat ostoprosessit

Johkussa ostopäätöksenteonpolun perusruhko optimoituu optimoituu tuotetyyppikohtaisesti. Tällä pystytään mukauttamaan ostokokemusta sen mukaan, mitä ollaan myymässä.

Tutustu tarkemmin

Tuotepaketointi ja -optiot

Johkussa voit muodostaa useista eri tuotteista mitä erilaisempia yhdistelmiä ilman että sinun tarvitsee tinkiä reaalisaatavuudesta ja automaatiosta.

Tutustu tarkemmin

Online-maksaminen

Johku tukee useita eri maksuvälittäjiä ja heidän kauttaa laajan skaalan erilaisia online-maksamisen tapoja.

Tutustu tarkemmin

Asiakasviestintä

Johku viestii sähköpostein ja tekstiviestein tilaustasolla, tuotetasolla ja toimitustasolla ja mahdollistaa oikea-aikaisen viestinnän asiakkaalle kaikissa tilanteissa.

Tutustu tarkemmin

Pilvikassat ja -maksupäätteet

Johku sisältää täydet kassatoiminnallisuudet integroituja maksupäätteitä myöten. Johkun kassakäyttöliittymän käyttö edellyttää yksinkertaisimmillaan vain modernin selaimen ja internet-yhteyden kera tulostavan maksupäätteen. Ei enää laiteasennuksia.

Tutustu tarkemmin

Laskutuskauppa

Johku tukee sekä ostoprosesseissa että hallinnassa laskutuskauppaa. Tämä mahdollistaa tehokkaan myynnin yhteisöasiakkaille kaikissa myynnin ympäristöissä.

Tutustu tarkemmin

Arvosetelit, kulttuuri- ja liikuntaedut

Johkulla voit ottaa vastaan erilaisia arvoseteleitä maksutapoina kassalla ja kaikki kirjautuvat kirjanpidollisesti oikein. ePassilla ja Smartumilla asiakkaasi voivat maksaa myös onlinena.

Tutustu tarkemmin

Lahjakortit

Johku tukee sekä arvokorttien myyntiä että käyttöä maksutapoina niin onlinessa kuin kassoilla. Johku tukee myös visuaalisesti räätälöityjä PDF-pohjia.

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki