Tutustu tarkemmin

Varaustenhallinta

Johkun käyttöliittymä tekee varauksien hallinnasta tehokasta ja vaivatonta. Tarkista päivän tai viikon varaukset räätälöidyistä varausnäkymistä, jotka päivittyvät reaaliajassa. Luo uusia tilauksia tai muokkaa olemassa olevia varauksia juuri silloin kun tarvitset.

Katso kanavat

Tavoita kansainväliset asiakkaat

Johku tarjoaa sinulle pääsyn suoraan kaikkiin maailman johtaviin majoitusmyyntikanaviin, kuten Booking.com, Airbnb, Expedia, Hotels.com ja moniin muihin.

Tutustu tarkemmin

Siivous ja huolto

Unohda manuaaliset prosessit, sillä nyt voit automatisoida ne vaivatta. Luo työjono tai ajasta viestejä siivoojalle siivottavista huoneista tai muista huoltotoimenpiteistä.

Tutustu tarkemmin

Verkkokauppa ja kassatoiminnot samassa paketissa

Johkun kokonaisuus sisältää verkkokaupan ja kassatoiminnot – kaikki käytettävissä selaimella ja täysin responsiivisesti. Kunhan internetyhteys toimii, myyt Johkulla missä vain, milloin vain. Langattoman maksupäätteen ja mobiililaitteen kanssa vaikkapa ulkoilmatapahtumissa.

Tutustu tarkemmin

Yhteistyö ja ristiinmyynti

Johkulla yhteistyö on helppoa! Voit ottaa valikoimaan kaikki lähialueen Johku-kauppiaiden huippulaadukkaat tuotteet ja tarjota niitä omassa myyntikanavassasi ilman rajoja.

Tutustu tarkemmin

Kaikki tuotetyypit

Tarjoatko majoituksen lisäksi muita elämyksia? Voit myydä Johkun avulla mitä tahansa tuotetyyppejä, olipa kyseessä sitten aikaan sidotut retket, vuokravälineet tai herkulliset ruoka-annokset.

Tutustu tarkemmin

Raportointi

Johkun monipuoliset raportit auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintaasi ja helpottavat manuaalista työtä. Johkulla lähetät tilastokeskuksen majoitusraportit automaattisesti. Voit myös valita esimerkiksi myyntiraportteja tai varausraportteja ja saada ne vaikka automaatisesti haluamaasi sähköpostiosoitteeseen valittuna hetkenä.

Tutustu tarkemmin

Älylukitus ja automatisoidut koodit

Tiesitkö että, yksi keskeinen stressiä asiakkaalle aiheuttava tekijä loman alussa on majoituskohteen avaimet. Johkulla automatisoit avaintenluovutuksen ja keskityt itse palvelukokemukseen.

Tutustu tarkemmin

Asiakasviestintä

Viesti asiakkaalle oikea aikaisesti koko myyntipolun ajan. Johkulla voit ajastaa tuotekohtaisia viestejä mm. suhteessa tilauksen tekemiseen, varauksen alkuun, varauksen päättymiseen tai vaikkapa sisään-/uloskirjautumiseen. Kun viestit lähtevät automaattisesti, jää aikaa palvella asiakasta paremmin.

Majoitusyrittäjille optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Raportointi Tilastokeskukselle

Johku siirtää automaattisesti suorasiirtona Tilastokeskukselle majoituskohteiden tilastot.

Sisäänrakennettu Channel Manager

Johkun sisäisen kanavahallinnan avulla saat majoituskohteesi kytkettyä keskeisimpiin OTA-kanaviin maailmalla. Enää et tarvitse erillisiä channel managereita, vaan voit hoitaa linkityksen suoraan tuotteelta.

Myynti- ja majoitusraportointi

Johkun raportointi mahdollistaa myynnin tarkastelun ja kehittämisen useista eri kulmista. Myynnin raportit kertovat, milloin tilaukset tulevat sisään, varausraportteistä näet  jakauman eri ajanjaksoille ja majoitustilasto antaan tilannekuvan mm. varaushetkestä, viipymästä, majoittujamääristä.

Ennakoiden käsittely

Johku ymmärtää ennakoiden päälle ja laskee ne automaattisesti. Nämä näkyvät Johkun myyntiraporteilla kirjanpitoon. Lisäksi Johku osaa kommunikoida ennakot myös Visma Netvisorille asianmukaisille tasetileille.

Optimoidut check-in/checkout -prosessit

Johkussa voit kirjata asiakkaan sisään ja ulos manuaalisesti itse ja kiinnittää tähän asiakasviestintää vaikkapa tekstiviestien muodossa. Voit myös automatisoida ja tarjota asiakkaillesi tämän prosessin itsepalveluna esim. suoraan tämän kännykkään.

Maksujen ottaminen virtuaalikorteilta

Johku yhdessä Visma Payn kanssa tukee maksujen ottamista esim. Booking.comin virtuaalikorteilta. Käynnistät vain maksutapahtuman suoraan tilaukselta.
Johku Visma Pay

Maksulinkit

Maksulinkit tekevät alustavista varauksista samantein kauppoja ja kannattavia. Voit helposti vaikka puhelimessa käydä asiakkaan kanssa tuotteen ominaisuudet läpi ja lopuksi lähettää maksulinkki, jolla asiakas voi viedä tilauksensa finaaliin omassa päässä.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki