Tutustu tarkemmin

Määritä, miltä arvokorttisi näyttää

Kaikkiin arvokortteihin ja sarjalippu-arvokortteihin on mahdollista asettaa template. Näin lahjakortti tai sarjalippu syntyy pdf-muodossa halutulle kuvapohjalle.

Tutustu tarkemmin

Verkkokauppa ja kassatoiminnot samassa paketissa

Johkun kokonaisuus sisältää verkkokaupan ja kassatoiminnot – kaikki käytettävissä selaimella ja täysin responsiivisesti. Kunhan internetyhteys toimii, myyt Johkulla missä vain, milloin vain. Langattoman maksupäätteen ja mobiililaitteen kanssa vaikkapa ulkoilmatapahtumissa.

Tutustu tarkemmin

Lipuntarkistus sisäänrakennettuna

Lipun tarkistukseen et välttämättä tarvitse muuta kuin älypuhelimen ja internetyhteyden: puhelimen kamera hoitaa lipun koodin lukemisen, ja Johku Reader -selainohjelma tarkistaa ja kuittaa lipun käytetyksi. Koodinlukuun voit käyttää myös erillistä QR-koodilukijaa tai älyskanneria.

Tutustu tarkemmin

Liput kännykkään tai käteen

Mobiililippu sähköpostiin vai perinteinen tulostettu? Molemmat onnistuvat Johkulla! Mobiililipun saat lähetettyä kätevästi asiakkaalle myös suoraan kassalta. Kaikki liput on mahdollista tulostaa ja lähettää uudelleen jälkikäteen.

Tutustu tarkemmin

Seuraa varaustilannetta reaaliaikaisesti

Näet tuotteen ja sen resurssien varaustilanteen reaaliaikaisesti Johkussa. Tarvittaessa voit luoda oppaille omat tunnukset varaustilanteen tarkasteluun.

Tutustu tarkemmin

Synkronoi varaukset Google-kalenteriin

Johku osaa luoda tuotteille Google-kalentereita ja syöttää varaukset sinne. Voit siis jakaa ko. kalenterin esim. oppaalle. Lisäksi Johku osaa käyttää Google-kalenteria saatavuuden lähteenä.

Museoille ja käyntikohteille optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Hallitse oppaiden ja tilojen käyttöä

Myy ja hallitse eri oppaiden, tilojen ja muiden resurssien käyttöä kohteessasi. Aseta saatavuutta resurssikohtaisesti tai aseta tarvittaessa yhteiset aukioloajat koko kohteelle.

Tuotteet ja liput tarpeen mukaan

Myy sesonkihinnoiteltuja tai ikään perustuvia pääsylippuja, ja niiden lisäksi muitakin tuotteita! Kaikki Johkun tuotetyypit ovat käytettävissäsi.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki