Tutustu tarkemmin

Pöytävaraukset ja tapahtumat

Varattavat tuotteet voi olla myynnissä yksittäiselle asiakkaalle tai ryhmille. Kummankin tuotteen saatavuus voi perustua samoihin resursseihin, joten päällekäisiä varauksia ei synny. Voit hallita varauksia ja tuotteiden saatavuutta helposti Johkun näkymistä.

Tutustu tarkemmin

Pilvikassat ja -maksupäätteet

Johku sisältää täydet kassatoiminnallisuudet integroituja maksupäätteitä myöten. Johkun kassakäyttöliittymän käyttö edellyttää yksinkertaisimmillaan vain modernin selaimen ja internet-yhteyden kera tulostavan maksupäätteen. Ei enää laiteasennuksia.

Tutustu tarkemmin

Omat sivut ja verkkokauppa

Johkussa omat sivut ja verkkokauppa ovat yksi ja sama asia ja saat rakennettua kaikissa päätelaitteissa toimivat kotisivut vaivattomasti ilman erillistä kustannusta. Widgeteillä ja CMSllä saadaan räätälöitävyys vietyä äärimmilleen.

Tutustu tarkemmin

Lahjakortit

Johku tukee sekä arvokorttien myyntiä että käyttöä maksutapoina niin onlinessa kuin kassoilla. Johku tukee myös visuaalisesti räätälöityjä PDF-pohjia.

Tutustu tarkemmin

Kauppiasyhteistyö ja ristiinmyynti

Jokainen Johku-kauppias on potentiaalinen myyntikanava ja yhteistyökumppani toiselle Johku-kauppiaalle.

Tutustu tarkemmin

Asiakasviestintä

Johku viestii sähköpostein ja tekstiviestein tilaustasolla, tuotetasolla ja toimitustasolla ja mahdollistaa oikea-aikaisen viestinnän asiakkaalle kaikissa tilanteissa.

Tutustu tarkemmin

Raportointi

Johkun monipuoliset raportit auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintaasi ja helpottavat manuaalista työtä. Voit valita esimerkiksi myyntiraportteja tai varausraportteja. Raportit voit myös saada automaatisesti valittuun sähköpostiosoitteeseen valittuna hetkenä.

Tutustu tarkemmin

Monipuoliset maksamisen mahdollisuudet

Verkkokauppaan on saatavilla monipuoliset ja turvalliset maksamisen vaihtoehdot. Ota käyttöön Visma Pay-, Paytrail-, PayPal-, Stripe-, ePassi- ja Smartum-maksutavat. Kassalla voit käyttää käteis-, kortti-, arvoseteli- ja mobiililompakkomaksuja. Johkun laskutustoiminnot ovat myös käytettävissäsi.

Asiakastilausten hallinta

Johkussa on monipuoliset asiakastilausten hallinnan työkalut, joiden avulla voit automatisoida ja helpottaa useita prosessin osia ja myydä tuotteitasi ensikontaktista lähtien.

Ravintoloille optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Kassajärjestelmä

Johkun käyttöliittymä toimii suoraan kassajärjestelmänä. Tilaa maksupääte, lisää tuotteet ja ala vastaanottamaan maksuja toimipisteessäsi.  

Bongien tulostus

Johku osaa tulostaa perinteikkäät ravintolan bongit vaikka suoraan keittiön kuittitulostimelle.   

Tekemisen hallinta työpisteillä

Johkussa voit myös tehdä keittiölle oman käyttöliittymän ja työjonon, jossa asiakastilauksia voidaan hallinta suoraan siellä missä tekeminen tapahtuu.

Itsepalvelukassat

Johkulla voi luoda itsepalvelukassoja, joiden avulla tehdä vaikka miehittämättömän myymälän. Kassakäyttöliittymän voi suunnitella ja lukita niin, että asiakkailla on helppoa ja nopeaa ostaa ja maksaa ihan itse.

Painikekartat

Johkussa voidaan luoda useita itsemääriteltyjä painikekarttoja helpottamaan ja nopeuttamaan työtä ja myyntiä kassoilla. Tarvittaessa painikekarttoja voi luoda vaikka kassa- tai käyttäjäkohtaisesti.

Pöytävarauksista isommaksi kaupaksi

Johkulla on mahdollista rakentaa prosessi ennakkoon onlinena tehtäville pöytävarauksille ja ateriavalinnoilla, joiden käsittelyä jatketaan ravintolassa aina maksamiseen asti. Prosessiin voidaan kiinnittää myös monipuolisesti viestintää eri muodoissa ja parantaa näin asiakaspalvelukokemusta.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki