Tutustu tarkemmin

Liput kännykkään tai käteen

Mobiililippu sähköpostiin vai perinteinen tulostettu? Molemmat onnistuvat Johkulla! Mobiililipun saat lähetettyä kätevästi asiakkaalle myös suoraan kassalta. Kaikki liput on mahdollista tulostaa ja lähettää uudelleen jälkikäteen.

Salikartat tarpeen mukaan

VIP-paikat salissa? Onnistuu! Johkulla voit luoda erikoishinnoiteltuja paikkoja saliin. Lisäksi saliin on kytkettävissä suoja-aluetoiminto, jonka automaattisesti asettamat tyhjät paikat auttavat poikkeustilanteissa.

Reaaliaikainen varaustilanne

Näet näytöksen lukumääräisen varaustilanteen reaaliaikaisesti Johkussa. Jos käytät salikarttaa näytöksessä, varatut/ostoskorissa olevat ja vapaat paikat näkyvät suoraan näytöksen salikartassa.

Tutustu tarkemmin

Verkkokauppa ja kassatoiminnot samassa paketissa

Johkun kokonaisuus sisältää verkkokaupan ja kassatoiminnot – kaikki käytettävissä selaimella ja täysin responsiivisesti. Kunhan internetyhteys toimii, myyt Johkulla missä vain, milloin vain. Langattoman maksupäätteen ja mobiililaitteen kanssa vaikkapa ulkoilmatapahtumissa.

Tutustu tarkemmin

Lipuntarkistus sisäänrakennettuna

Lipun tarkistukseen et välttämättä tarvitse muuta kuin älypuhelimen ja internetyhteyden: puhelimen kamera hoitaa lipun koodin lukemisen, ja Johku Reader -selainohjelma tarkistaa ja kuittaa lipun käytetyksi. Koodinlukuun voit käyttää myös erillistä QR-koodilukijaa tai älyskanneria.

Tutustu tarkemmin

Sarjaliput ja lahjakortit, jotka käyvät myös muissa Johku-kaupoissa!

Johkun arvokortit eli sarjaliput ja lahjakortit ovat sekä mobiileja että tulostettavia – mobiilisti lähetettäviin voit asettaa myös oman pdf-pohjan. Arvokorttien koodit voidaan käyttää sekä verkkokaupassa että kassalla, ja valintasi mukaan myös muissa Johku-kaupoissa!

Tutustu tarkemmin

Monipuoliset maksamisen mahdollisuudet

Verkkokauppaan on saatavilla monipuoliset ja turvalliset maksamisen vaihtoehdot. Ota käyttöön Visma Pay-, Paytrail-, PayPal-, Stripe-, ePassi- ja Smartum-maksutavat. Kassalla voit käyttää käteis-, kortti-, arvoseteli- ja mobiililompakkomaksuja. Johkun laskutustoiminnot ovat myös käytettävissäsi.

Automaattinen raportointi levittäjille

Johku integroituu Maccsbox-rajapintaan, joten näytösten kävijätiedot lähetetään levittäjille automaattisesti. Lisäksi voit manuaalisesti luoda ja ajastaa Johkun kävijä-, myynti- ja muita raportteja sekä ottaa päiväraportit suoraan kassalta päivän päätteeksi.

Elokuvatietokannat käytettävissäsi

Johku kytkeytyy Filmikamarin elokuvatietokannan lisäksi IMDb:een sekä TheMovieDatabaseen. Niiden elokuvatiedot ovat haettavissa ja käytettävissä elokuvatuotteeseesi napin klikkauksella. Helppoa ja nopeaa tuoteluontia kauppaasi!

Teattereille optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Määritä, miltä lahjakorttisi näyttää

Kaikkiin arvokortteihin ja sarjalippu-arvokortteihin on mahdollista asettaa template. Näin lahjakortti tai sarjalippu syntyy pdf-muodossa halutulle kuvapohjalle.

Elokuva-automaatio helpottaa arkea

Johku on kytketty elokuva-alan tärkeisiin taustajärjestelmiin. Elokuvien tiedot saa haettua niin Filmikamarin kuin IMDb:n rajapinnoista, ja näytösten kävijätiedot kulkevat levittäjille Maccs-integraation avulla. 

Kaikki paikalla?

Johkun avulla olet aina ajan tasalla tapahtumien varaustilanteesta – olitpa itse paikalla tai tien päällä. Reaaliaikainen tieto siitä, kuinka monta lippua on varattu, myyty ja skannattu ovella, tuo varmuutta operointiin.

Laajat laskutustoiminnallisuudet

Johkussa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet laskutukseen. Voit laskuttaa yksittäisiä tilauksia tai muodostaa koontilaskun useista eri tilauksista. Voit myös halutessasi automatisoida koko maksuvalvonnan perintään asti ja keskittyä itse olennaiseen.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki