Tutustu tarkemmin

Omat sivut ja verkkokauppa

Johkussa omat sivut ja verkkokauppa ovat yksi ja sama asia ja saat rakennettua kaikissa päätelaitteissa toimivat kotisivut vaivattomasti ilman erillistä kustannusta. Widgeteillä ja CMSllä saadaan räätälöitävyys vietyä äärimmilleen.

Tutustu tarkemmin

Pilvikassat ja -maksupäätteet

Johku sisältää täydet kassatoiminnallisuudet integroituja maksupäätteitä myöten. Johkun kassakäyttöliittymän käyttö edellyttää yksinkertaisimmillaan vain modernin selaimen ja internet-yhteyden kera tulostavan maksupäätteen. Ei enää laiteasennuksia.

Tutustu tarkemmin

Kaikki tuotetyypit tuettuja

Lähdemme siitä, että kauppiaalla tulee olla todellinen mahdollisuus kehittää liiketoimintaa ja kaupankäyntiä ilman että tämän tarvitsee ottaa käyttöön useita eri järjestelmiä.

Tutustu tarkemmin

Online-maksaminen

Johku tukee useita eri maksuvälittäjiä ja heidän kauttaa laajan skaalan erilaisia online-maksamisen tapoja.

Tutustu tarkemmin

Arvosetelit, kulttuuri- ja liikuntaedut

Johkulla voit ottaa vastaan erilaisia arvoseteleitä maksutapoina kassalla ja kaikki kirjautuvat kirjanpidollisesti oikein. ePassilla ja Smartumilla asiakkaasi voivat maksaa myös onlinena.

Tutustu tarkemmin

Lahjakortit

Johku tukee sekä arvokorttien myyntiä että käyttöä maksutapoina niin onlinessa kuin kassoilla. Johku tukee myös visuaalisesti räätälöityjä PDF-pohjia.

Yrittäjille optimoituja ominaisuuksia

Kotisivuille oma domain

Johkulla tehtyihin kotisivuihin voidaan suoraan liittää oma domainisi, jolloin www-sivusi ovat tarkalleen siinä osoitteessa, jossa haluat ne olevan.

Sähköpostit, kalenterit ja toimisto-ohjelmistot

Johkun kaveriksi voidaan perustaa Google Workspace, joka on yksi parhaimmista yrityksille suunnatuista sähköpostiohjelmista ja toimistosovelluskokoelmista kalentereineen. Ja mitä todennäköisimmin se integroituu suoraan kännykkääsi.

Google-kalenteri synkronointi

Johku on integroitu Google-kalenteriin. Tämä mahdollistaa sen, että voit vaikka hallita esim. hoitoaikojesi saatavuutta sekä tarkastella varauksia suoraan kännykkäsi Google-kalenterista.

Jaetut kaupat

Jokainen Johku-kauppias voi myydä myös toisen kauppiaan tuotteita alkuperäisen kauppiaan nimissä. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen yhteistyön, jossa jokainen voi markkinoida ja myydä myös kumppaniensa ratkaisuja ja tuottaa suoraa tulovirtaa.

Monipuolinen viestintä

Johku viestii tilanneelle asiakkaalle sekä yleisellä tasolla että tuote- ja resurssitasolla. Lisäksi voit halutessasi kytkeä Johkuun vaikkapa MailChimpin tai muun markkinoinnin automaatiojärjestelmän

Ei enää ATK:ta

Johku kulkee aina mukanasi, sillä se on suunniteltu nykyaikaan mobiililaitteilla käytettäväksi ilman tuskallista "ATK:n" opettelua.

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki