Johkulla hoidat lipunmyynnin elokuvien ja teatteriesitysten näytöksiin, retkille, opastuksiin ja käyntikohteisiin. Kätevä mobiililippu lähtee automaattisesti asiakkaalle ja on myös tulostettavissa kassalla.

Johkun lipunmyynnissä yhdistyvät monipuolisuus ja varmuus. Voit luoda erilaisia lippuhinnoitteluita lippuineen ja kytkeä niitä eri tuotteisiin ja eri ajankohdille käyttöön, ja tarvittaessa rajata myynnin vaikkapa vain kassalle. Jokainen ostoksesta syntynyt Johkun mobiililippu on uniikki oman QR-koodin kera.

Myy lippuja verkossa ja kassalla

Johkussa määrittelet lippukohtaisesti itse, myydäänkö lippua verkkokaupassa vai ainoastaan paikan päällä kassalla.

Myös lippuvaraukset tuettuja

Johkussa voit asettaa tuotekohtaisesti käyttöön myös lippuvaraukset, jolloin asiakas voi varata lipun ja lunastaa sen myöhemmin paikan päällä kassalla tai maksulinkin kautta verkkokaupassa.

Myy lippuja numeroiduilla paikoilla tai ilman

Näytöksiä käyttävissä tuotteissa kuten elokuvissa ja teatteriesityksissä on mahdollista kytkeä salikartta käyttöön näytökseen. Tällöin asiakas valitsee itse haluamansa paikat salista ja valitut paikat tulevat lipulle. Johku tukee myös salikarttojen erikoishinnoiteltuja paikkoja.

Lipputyypit tarpeen mukaan

Luo Johkussa ne lipputyypit joita tarvitset: perinteiset pääsyliput, ikään perustuvat liput, alennusperusteiset liput ja vapaaliput.

Luo lippuhinnoitteluita eri ajankohdille

Johkussa asetat lippuhinnoittelun ja sen liput käyttöön suoraan haluamaasi näytösaikaan tai varausajankohtaan. Samalla elokuvalla, retkellä tai muulla tuotteella voi olla siis useita hinnoitteluita käytössä etkä tarvitse erillisiä tuotteita eri ajankohtien lipunmyyntiin.

Lippu sähköpostiin tai käteen

Asiakas saa online-ostoksestaan mobiililipun suoraan sähköpostiinsa. Johkun kassatoiminnoissa voit myös tulostaa liput joko Johkuun integroidulta maksupäätteeltä tai ulkoiselta kuitti-/lipputulostimelta. Myös lippujen sähköpostilähetys löytyy kassalta.

Sarjaliput hyödynnettävissä

Jos tuotteessa on käytössä lippuhinnoittelu, voit Johkussa myydä myös sarjalippuja, joita voidaan käyttää tuotteen lippuihin. Tällöin sarjalipun koodi antaa automaattisesti vapaakäynnin tuotteeseen.

Tulostus oikealle lipputulostimelle

Johku osaa tulostaa lippuja kuittitulostimen lisäksi myös Bocan oikeille lipputulostimille.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki