Johkun haku on enemmän kuin tavanomainen saatavuushaku. Se on yhdistelmä älykästä vapaasanahakua ja saatavuutta.  Voit siis kysyä haulta haluamaasi asiaa ja määrittää milloin haluat ja hakukone hakee kaikki hakuusi täsmäävät kohteet ja sisällöt, jotka ovat vapaana määrittämälläsi ajankohdassa.

Johkun Saatavuushaku vastaa suoraan asiakkaan kysymyksiin: Mitä palveluita kaupassa on saatavilla tälle päivälle, tai huomiselle? Entä löytyykö teiltä tätä nimettyä tuotetta? Saatavuushaku tuo esille vapaana olevat kohteet tai vapaasanahaun tulokset. Kauppiaalle avautuu samalla mahdollisuus tehdä lisämyyntiä kun haku tuo kattavasti valikoimaa asiakkaalle esille.

Ota käyttöön ja hallitse suoraan Johkussa

Saatavuushaku on kaikkien Johku-kauppiaiden käytettävissä. Voit asettaa käyttöön joko vain vapaina olevien kohteiden haun tai vapaasanahaun - tai käyttää molempia.

Kaikki vapaat tuotteet esille

Saatavuushaku tuo esille kaikki tuotteet, jotka on valittu haussa näytettäväksi. Asiakas valitsee päivämäärävälin sekä halutessaan varauskeston ja osallistujamäärän. Johku rajaa hakutuloksia asiakkaan valintojen mukaisesti.

Aseta suositeltuja tuotteita hakutoimintoon

Jos käytät Saatavuushaussa vapaasanahaku-toimintoa, voit asettaa hakutoimintoon esille suositeltuja tuotteita tuoteryhmävalinnan kautta. Nämä suosittelut tulevat asiakkaalle esille ennen hakusanan syöttöä.

Kytke käyttöön suoraan tuoteryhmään

Saatavuushaku on kytkettävissä käyttöön myös tuoteryhmään. Tällöin asiakas voi hakea vapaita kohteita nimenomaan kyseisestä kaupassasi esillä olevasta tuoteryhmästä.

Asetettavissa myös ulkoiselle sivustolle

Johkun asetusten kautta voit luoda Haku-widgetin, jonka upotuskoodin avulla saat asetettua Saatavuushaun esille Johkun ulkopuoliselle sivustolle.

Lisämyyntiä myyntikanavasi muille kauppiaille

Saatavuushaku listaa myös muiden myyntikanavassasi olevien Johku-kauppiaiden tuotteet, mikäli ne on valittu saatavuushaussa näytettäväksi ko. kauppiaan omassa kaupassa.  Yhteistyössä on voimaa!

Esivalitut hakusanat haussa

Hakuun voidaan kiinnittää esivalittuja hakusanoja, joiden avulla voidaan ohjata ja nopeuttaa asiakkaan hakuprosessia.

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki