Mihin Johku soveltuu?

Johku on monipuolinen järjestelmä, jonka kaikki ominaisuudet ovat kaikkien kauppiaidemme käytössä.

Johkua kehitetään niin kutsutulla jatkuvan integroinnin periaatteella. Uudet ominaisuudet ja parannukset tulevat tämän ansiosta mahdollisimman nopeasti kauppiaiden ja asiakkaiden käyttöön.

Johku on täysin selainpohjainen ja sitä voit käyttää pöytäkoneella, läppärillä, tabletilla tai kännykällä.. kaikki yhdessä ja samassa käyttöliittymässä, jossa hallitset kaikkea. Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmia tai hankkia laitteita.

Perusta Johku, kirjaudu sisään ja olet valmis aloittamaan!


Laita Johku töihin ja ehdit keskittyä tärkeisiin asioihin

Ristiinmyynti ja Johkun myyntikanavat

Yhdessä tekeminen on yksi Johkun tärkeimmistä ominaisuuksista. Jokainen Johku-kauppias voi tehdä helposti yhteistyötä kenen tahansa toisen Johku-kauppiaan kanssa. Voit antaa minkä tahansa tuotteesi myyntiin toiselle Johku-kauppiaalle tai voit ottaa kenen tahansa halukkaan kauppiaan tuotteita itsellesi myyntiin.

Johku-kanavat sivuilta voit tutustua Johkun omiin myyntikanaviin sekä yhteistyöstä kiinnostuneisiin kauppiaisiin. Voit myös itse ilmoittautua halukkaaksi yhteistyöhön.

Varauskalenteri

Varauskalenteri on yksi Johkun perusominaisuuksista. Jokaiselle varattavaan aikaan perustavalle tuotteelle luodaan automaattisesti varauskalenteri tuotetta luotaessa. Johku huolehtii automaattisesti siitä, että määritelty kapasiteetti myydään ainoastaan kerran eikä päällekkäisiä varauksia pääse syntymään. 

Johkun online-käyttöliittymissä hallinnoit helposti varauksia, teet omia varauksia ja säädät tuotteiden saatavuutta. 

Verkkokauppa

Johku on verkkokauppajärjestelmä. Voit luoda tuotteita, valita haluamasi maksutavan ja alkaa myymään tuotteitasi. Perustaessasi Johkun sinulle muodostuu automaattisesti kauppapaikka, jonne saat tuotteet helposti myyntiin. Valitsemalla Johkun saat siis itsellesi helposti verkkokaupan, mutta sen lisäksi myös paljon muuta. 

Kassajärjestelmä

Tuotteita voi myydä verkkokaupassa, mutta samalla Johkun käyttöliittymä on valmis kassajärjestelmä. Kassamyynnin aloittamiseen tarvitset ainoastaan maksunvälittäjän ja maksupäätteen. Ne kytketään Johkun käyttöliittymään ja olet valmis vastaanottamaan maksuja kassalla. 

Voit luoda itsellesi rajattoman määrän juuri sopivia kassanäkymiä kaikkiin tilanteisiin. Jokaisella käyttäjällä voi olla oma kassanäkymä. Kun myyt Johkun kassalla päivittyy saatavuus ja saldot suoraan myös muissa myyntikanavissa. Kun käytät Johkua kassalla kaikki on helppoa ja manuaalista työtä on todella vähän.

Verkkosivut

Kun perustat Johkun saat kaupan päälle myös verkkosivut. Jokaiselle muodostuu oma kauppapaikka, johon voit laittaa tuotteet myyntiin. Kauppapaikalle voit luoda myös sisältö-sivuja. Sivut ja tuotteet on helppo linkittää keskenään erilaiset asiakkaan polut huomioiden. Johkun kauppapaikka on hyvin hakukoneoptimoitu ja laadukkaalla sisällöllä hakukonenäkyvyys on erinomainen.

Toiminnanohjaus

Myynnin lisäksi Johku auttaa sinua organisoimaan liiketoimintaasi. Automaattiset asiakasviestit vähentävät rutiinitehtäviä. Johkusta löydät yhdestä paikasta tilaukset, varaukset, asiakasrekisterin sekä tuotteiden tiedot. Voit helposti luoda tuotteisiin liittyviä työjonoja esimerkiksi siivouksen tai huollon tarpeisiin. Jokaisella käyttäjällä voi olla oma räätälöity käyttöliittymä, jolloin hän voi keskittyä omaan tekemiseen.

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös