Johku on tapa ajatella ja kehittää liiketoimintaa yhdessä yrittäjien kanssa.

Pohjantähtemme

Vain kannattava liiketoiminta pelastaa planeettamme

Liiketoiminta on ennen kaikkea kaupankäyntiä. Ilman tätä ei ole pohjaa valmistukselle, työlle, hallinnolle tai millekään muulle yrityksen toiminnolle. Ilman kaupankäyntiä, arvoa ei ole. Jotta liiketoiminta kestää aikaa, tulee sen erityisesti tässä nykyisessä toimintaympäristössä olla kannattavaa sekä kehittävää. Kun liiketoiminta on kannattavaa ja kehittävää, syntyy vaadittu potentiaali olla kestävää. 

Johku on kaupankäyntiekosysteemi

Muodostamme yhdessä yrittäjien kanssa uusia kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia yhdistämällä yrittäjät jatkuvasti kehittyvään ja skaalautuvaan myynnin ekosysteemiin ja moderneimpaan datapohjaiseen kaupankäyntiteknologiaan.

Johku yhdistää online- ja offlinemyynnin yhdeksi kokonaisuudeksi ja automatisoi koko myyntiprosessin asiakkaan ensikontaktista kaupan syntymiseen ja siitä tilinpäätökseen. Johkun tarkoituksena on antaa kauppiaalle paras mahdollisuus onnistua myynnissä ja samalla helpottaa päivittäistä tekemistä automatisoimalla rutiinitehtäviä. Johku kehittyy jatkuvasti kauppiaan toiveet huomioiden. Ansaintalogiikkamme on komissio järjestelmän läpi kulkevasta liikevaihdosta. Ei perustamis- tai kuukausimaksuja. Kun yritys menestyy, me kaikki menestymme.

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös