Matkailualueille optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Valmis malli yhteistyöhön

Johkun ristiinmyynti on helppoa. Kuka tahansa Johku-kauppias voi ottaa myyntiin toisen kauppiaan tuotteita. Ja kuka tahansa kauppias voi avata oman myyntikanavansa muille kauppiaille.  

Alueellinen verkkokauppa helposti

Voit perustaa helposti alueellisen verkkokaupan. Kutsu alueen Johku-kauppiaat kanavaasi ja kaupankäynti voi alkaa! Alueen parhaat palvelut voi kerätä yhteen paikkaan ja tehostaa alueellista markkinointia.  

Johkun asiantuntijat käytössäsi

Johkun asiakastuki ja asiantuntijat palvelet aluetoimijoita sekä yksittäisiä yrityksiä nopeasti ja tehokkaasti. Kerromme mielellämme parhaista käytännöistä ja siitä kuinka Johkua voi hyödyntyy mahdollisimman tehokkaasti.  

Ilmaiset webinaarit

Järjestämme säännöllisesti ilmaisia webinaareja Johkun ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Kaikki ovat tervetulleita kuulemaan lisää!  

Kerro Johkusta alueella

Kerro alueen yrityksille Johkusta ja kuinka kattava kaupankäyntijärjestelmä auttaa tehostamaan liiketoimintaa. Tai pyydä meitä kertomaan tästä!

Kutsu yritykset Johku Ekosysteemiin

Kerro alueen yrityksille meidän ekosysteemistä, jossa kerrotaan Johkun ominaisuuksista. Ekosysteemissa voit myös tutustua muihin Johku-yrittäjiin sekä kuulet Johkun uusista ominaisuuksista.

Ota käyttöön Johku-kassa alueellisen verkkokaupan lisäksi

Verkkokaupan lisäksi alueen tuotteita voi myydä kassalla. Tilaa maksupääte ja myy suoraan alueen palveluita esimerkiksi messuilla, tapahtumissa tai matkailuneuvonnan pisteessä. Lisämyynti on paras tapa tukea matkailuyrityksiä.  

Auta matkailuyrityksiä kansainvälistymään

Tue matkailuyritysten kansainvälistä kasvua. Kerro digitaalisista kv-myynnin mahdollisuuksista. Majoitustuotteet voi viedä suoraan Johkusta OTA-kanaviin kuten Booking.com, AirBnb, Expedia jne. Aktiviteettituotteiden jakelu onnistuu Bókunin kautta helposti.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki