Oletko kiinnostunut saamaan järjestelmäsi toimimaan yhdessä Johkun kanssa?

Suurin osa Johkussa olevasta datasta on luettavissa REST-pohjaisen rajapintamme kautta, jota myös omat hallinta- ja myyntiliittymämme käyttävät. Tilauksiin ja varauksiin voidaan myös kytkeä Zapier-triggereitä, joiden perusteella voidaan suorittaa muita sovelluksia ilman tiedon ajoittaista pollaamista.

Tiedon syöttäminen rajapinnan kautta on myös mahdollista, mutta siihen saattaa liittyä tapauskohtaisesti rajoituksia lähinnä siksi, että emme välttämättä pysty takaamaan tiedon syöttämiseen käytettyjen rajapintojen yhteensopivuutta taaksepäin.

Jos olet kiinnostunut datan hakemisesta Johkusta, ota meihin yhteyttä vaikkapa sivuston alalaidasta löytyvällä lomakkeella ja lähetämme sinulle rajapintakuvauksen. Mikäli tarvitset myös tiedon syöttämistä, voimme keskustella tarkemmin siitä, minkälaisia ratkaisuja on jo olemassa vai tarvitaanko räätälöintiä.

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös