Kohokohdat

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Ei enää ATK:ta

Johku kulkee aina mukanasi, sillä se on suunniteltu nykyaikaan mobiililaitteilla käytettäväksi ilman tuskallista "ATK:n" opettelua.

Helppo ja nopea perustaa

Johku on vaivaton perustaa ja vie ensimmäisessä vaiheessa aikaasi vain noin 15 minuuttia.

Oma Johku -palvelu

Johkua käyttäneiden asiakkaiden on helppo hallita omia tietoja ja viestintäasetuksia sekä tarkkailla tilaushistoriaansa Oma Johku -palvelussa.

Jaetut kaupat

Jokainen Johku-kauppias voi myydä myös toisen kauppiaan tuotteita alkuperäisen kauppiaan nimissä. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen yhteistyön, jossa jokainen voi markkinoida ja myydä myös kumppaniensa ratkaisuja ja tuottaa suoraa tulovirtaa.

Monipuolinen viestintä

Johku viestii tilanneelle asiakkaalle sekä yleisellä tasolla että tuote- ja resurssitasolla. Lisäksi voit halutessasi kytkeä Johkuun vaikkapa MailChimpin tai muun markkinoinnin automaatiojärjestelmän

Selkeä tilannekeskus ja laaja raportointi

Johkun tilannekeskus kertoo yhdellä silmäyksellä kaupankäyntisi tilanteen. Johkun raportointi syventää tietosi yksityiskohtiin. Tämän lisäksi kaikki raporttitiedot ovat saatavissa suoraan vaikka Exceliin.

Kätevä varaustenhallinta

Monipuolinen ja työtä nopeuttava varaustenhallinta. Näet yhdellä silmäyksellä, missä on vapaata. Ja mikä parasta, voit myydä vaivattomasti suoraan varaustenhallinnasta ja lähettää asiakkaalle vaikka maksulinkin.

Channel manager - vältä tuplabuukkaukset

Myallocator- ja Bokun-kanavahallinnat kytkevät majoituskohteesi tai aktiviteettisi maailman johtaviin myyntikanaviin.
Tutustu kanaviin

Täysin integroitu Netvisor-taloushallintoon

Johku muodostaa kaupankäyntikerroksen Visma Netvisor -taloushallinnon ympärille kommunikoiden reaaliaikaisesti kaiken myynnin suoraan Netvisoriin. Tätä yhdistelmää käyttävällä yrittäjällä kehittyminen ei jää kiinni talousdatan puutteesta tai sen vanhentumisesta.

Laajat laskutustoiminnallisuudet

Johkussa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet laskutukseen. Voit laskuttaa yksittäisiä tilauksia tai muodostaa koontilaskun useista eri tilauksista. Voit myös halutessasi automatisoida koko maksuvalvonnan perintään asti ja keskittyä itse olennaiseen.

Pilvikassa ja maksupäätteet

Johkussa on sisäänrakennettu pilvikassaympäristö, johon on saatavilla myös integroidut maksupäätteet. Ja mikä parasta, et tarvitse erillisiä korttitilityssopimuksia, sillä maksupäätteillä operointi sisältyy yhteen ja samaan Bamboran maksuvälittäjäsopimukseen.

Maksut tärkeimmillä maksutavoilla

PayPal, Alipay, Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club, American Express, Nordean verkkomaksu, Osuuspankin verkkomaksu, Danske Bankin verkkomaksu, S-Pankin verkkomaksu, Säästöpankin verkkomaksu, Aktian verkkomaksu, Handelsbankenin verkkomaksu, POP-Pankin verkkomaksu, OmaSp:n verkkomaksu Ålandsbankenin verkkomaksu, Jousto, Euroloan, MobilePay, Moni
 • logo-viikari.png
 • logo-tervis.png
 • logo-woikoski.png
 • logo-verla.png
 • logo-kino.png
 • logo-repovesi.png
 • logo-metsahallitus.png
 • logo-kunnonkeskus.png
 • logo-vakkara.png
 • logo-nuuksio.png
 • logo-naurutakuu.png
 • naturaviva.png
 • logo-nirvana.png
 • kinotapiola.png
 • visitpori.png

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Sami Hänninen

Johku-konsepti

Minna Mikkola

Palveluasiantuntija
Tilaa

Viimeisimmät päivitykset

Päivitystiedote 4.9.2018: Johku etenee eturintamassa

Kesän matkailusesonki alkaa olemaan loppumetreillään ja syksyn häntiä vielä säädetään. Siirrymme Eteläisessä Suomessa kohti pimeää ja pitkälti märkää vuoden aikaan ennen Talven pakkasia. On siis hyvä valmistautua käymään vaikka elokuvissa.

Matkailun teknologiat kehittyvät ketterimmiksi


Suomalainen matkailun liiketoimintaympäristö kehittyy vauhdilla. Viimeiset pari vuotta on laajalti käyty keskustelua siitä, että suomalaisen matkailuyrittäjän tulisi voimallisemmin hyödyntää Internetiä liiketoiminnassaan. Internet ei sinällään ole matkailulle mikään uusi juttu, sillä onhan teknologiaa alalla hyödynnetty jo pitkään. Uutta on se, että enää et tarvitse massiivisia järjestelmäasennuksia, laajoja käyttöönottokoulutuksia tai muhkeaa lompakkoa hyödyntääksesi kehityksen kärkiratkaisuja sen lisäksi, että kytkeydyt mittavaan määrään uudenlaisia myyntikanavia.


Elokuvamaailman BOB on sulautunut Johkuun

Johkun strategisella polulla olemme vihdoin pitkään odottamassamme tilanteessa: Olemme teknologisesti ja ennen kaikkea myyntikanavateknisesti tuoneet saman katon alle kaksi elämyskeskeistä toimialaa: matkailu ja elokuvat.

Aptual Oy:n kehittämä, jo pitkään elokuva-alalla vaikuttanut lipunmyyntijärjestelmä, Box Office Booster on sulautunut Johkuun. Kymmenen vuoden aikana kertyneet kokemukset korkean kassapaineen myynnistä ja hektisestä markkinoinnista on jalostettu Johkun uusiksi ominaisuuksiksi. 


Täysiverinen lippukauppa prosesseineen


BOBin sulautumisen ensimmäinen suurempi seuraus: Johkussa on nyt siis täysiverinen lippukauppa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Johkun avulla voi myydä tapahtumalippuja (perinteisiä ja sähköisiä) koodeineen ja tarkastaa ne vaikka ovella Johkuun kytketyllä QR-koodilukijalla. Tämän lisäksi tuettua on nyt mm. sarjaliput, lahjakortit, lahjaliput ja monet muut.

Syksyn aikana tämä puoli kehittyy nopeasti. Panostus tässä alkuvaiheessa on elokuva-alassa, mutta tähyilemme ideoiden osalta jo innostuneina muille rintamille, kuten museoihin ja vastaaviin.

Johku kassa ja maksupäätteet ovat täällä


Kyllä, luit oikein. Olemme julkaisseet Johkun kassaympäristön ensimmäisen version maksupäätteineen. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse asentaa mitään - ei edes iZettlestä tutulla tasolla sovelluksia ja korttipäätteitä tablettiin. Tarvitset vain Johkun ja maksupäätteen sekä internet-yhteyden. Ja jos ei sähköinen kuitti tai lippu riitä, maksupääte tulostaa myös ne. 

Syksyn edetessä tuomme kentälle myös tuet ulkoisille kuitti- ja lipputulostimille. Johku Printerin avulla normaalisti vain PC:llä käytettävät tulostimet ja maksupäätteet voi jakaa myös mobiililaitteille.Näitä paikallisia asennuksia edellyttäviä laitteita varten olemme toteuttaneet Johku Printer -sovelluksen, jonka saa vaivattomasti asennettua PC-pohjaiselle laitteelle. Johku Printerin avulla normaalisti vain PC:llä käytettävät tulostimet ja maksupäätteet voi jakaa myös mobiililaitteille.


Tule osaksi Johkun ideointiprosessia


Johkua kehitetään puhtaasti yrittäjän liiketoiminnan tulokulmasta kytkeytyen tiiviisti ostavan asiakkaan päätöksenteon polkuun. Olemme tähän mennessä herkästi kuunnelleet kauppiaidemme toiveita ja ajatuksia sekä tulevaisuuden suunnitelmia ja tehneet Johkun kehityspolulla ratkaisuja näiden pohjalta. Haluamme viedä tämän seuraavalle tasolle. Haluamme tarjota kaikille Johku-kauppiaille laajemman mahdollisuuden vaikuttaa innovatiisen Johkun kehittämiseen.


Aloitamme lähiaikoina liittämään Johkuilijoita keskelle kehitysprosessiamme. Tulet siis saamaan kutsun allekirjoittaneelta kolmeen erilliseen kokonaisuuteen: JOHKU Idearegister, JOHKU Features ja JOHKU Roadmap. Editoinnilta lukitut Features ja Roadmap tulevat näkymään kaikille rekisteröityneille käyttäjillemme. Interaktiiviseen ja osallistavaan idearekisteriimme annamme pääsyn vain aktiivisille, myyntiä tekeville Johku-kauppiaille. Kutsu tulee palvelusta https://aptland.monday.comOn ollut hienoa nähdä, miten hyvällä vauhdilla yrittäjät ovat saaneet liiketoimintaansa vauhditettua ja kasvatettua kuluneen sesongin aikana. On äärimmäisen innostavaa jatkaa tästä vauhdilla eteenpäin.


Erinomaista syksyn alkua!


-Sami

Seuraa Johkun kehitystä

Takaisin ylös