Sen lisäksi, että haluamme pitää Johkun hinnoittelun mahdollisimman yksinkertaisena, haluamme myös huolehtia siitä, että kustannukset syntyvät vasta sitten, kun olemme yhdessä myyntikanavien kanssa onnistuneet synnyttämään kauppaa. Ei pitkiä sitoumuksia vaan aitoa kumppanuutta, jossa molemmat osapuolet hyötyvät.

Ei perustamis- tai kuukausimaksuja!

Maksat vain silloin, kun onnistumme!

Johkun kautta kulkeva liikevaihto

Komissio tällä liikevaihdolla (alv 0%)
{{ parsedRealPercentage }} %
eli {{ parsedTotal }} € / vuosi

Johkun komissio vaihtelee välillä 2,5% - 0,1%. Mitä suurempi myynnin volyymi, sitä suurempi etu komissiossa saavutetaan. Komissio veloitetaan verottomasta transaktiosta ja se sisältää kaikki Johkun perustoiminnot. Komissiohintaan ei sisälly myyntikanavien tai maksuvälittäjien perimiä maksuja eikä erikseen hinnoiteltuja lisäpalveluja kuten esim. ulkomaisten kanavien hallintaa, tekstiviestejä, valokuvauspalveluja tai vastaavia. Näiden palvelujen hinta kerrotaan palvelua tilattaessa.

Portaat

%

Usein kysyttyjä hintakysymyksiä

Johkun hinnoittelu on porrastettu ja sidottu Johkun läpi kulkevan liikevaihdon volyymiin.

Hinnoittelun tarkastelujakso on aina kalenterivuosi ja laskutusjakso yksi kalenterikuukausi. Hinta lasketaan automaattisesti ja kukin porrasväli edetään tietyllä komissiotasolla. Laskulla tämä näkyy siten, että alussa maksetaan isompaa prosenttia ja liikevaihdon kasvaessa vuoden aikana myöhempien laskujen komissioprosentti pienenee.

Tämän sivun ylälaidassa olevalla laskurilla voit laskea vuotuisen komission määrän eri liikevaihdoilla.


Komissioportaat

Liikevaihto €    Komissio
0   2,5%
10000   2,25%
20000   1,75%
30000   1,5%
40000   1,3%
50000   1,2%
75000   1,0%
150000   0,85%
300000   0,725%
400000   0,65%
500000   0,575%
600000   0,5%
700000   0,45%
800000   0,4%
900000   0,375%
1000000   0,35%
1500000   0,275%
2000000   0,225%
3000000   0,15%
4000000   0,1%
5000000   0,1%

Komissio lasketaan Johkuun syntyneiden tositteiden verottomasta loppusummasta. Tositteet löytyvät laskut-osiosta. Tulossa olevat laskuttamattomat komissiomaksut näet Johkun ylläpitoliittymän asetuksista, "Muut"-välilehdeltä.

Mikäli tilaus peruuntuu ja se poistetaan järjestelmästä, syntyy tästä hyvitystosite. Tällöin myös komissio hyvittyy. Jos hyvitys tapahtuu eri kuukauden puolella, hyvitys kohdistuu kokonaisuudessaan kyseisen kuukauden komissiolaskuun. Huom! Komissiolasku ei koskaan mene negatiiviselle puolelle, eli jos hyvitys on suurempi kuin kyseisen kuukauden komissiot yhteensä, hyvitystä ei siirretä enää eteenpäin seuraavan kuukauden laskuun.

Ei veloita. Majoituksen OTA:t kuten esim. Booking.comin tai Airbnbn varaukset tulevat Johkuun kanavahallinnan kautta. Nämä käsitellään vahvistettuina tilauksina, joista ei vielä ole synnytetty tositetta. 

Johku kauppiaiden välisessä ristiinmyynnissä kauppiaat jakavat toisilleen tuotteita ja/tai kauppapaikan. Kauppapaikan jakanut kauppias eli myyntikanava määrittää itse kauppiaskohtaisesti mahdolliset haluamansa komissiot silloin, kun toisen kauppiaan tuote ostetaan myyntikanavan kautta. Johku ottaa oman komissionsa normaalisti eli syntyneiden tositteiden perusteella. Myyntikanavakauppiaalle syntyy omaan Johkuun tosite komissiosta ja tuotteen omistavalle kauppiaalle syntyy tosite myynnistä. 

Kyllä. Johku toimii Nettimokki.com:n ja Retkipaikka.fi:n kaupankäynnin mahdollistavana teknologiana ja tuotteet ostetaan kauppiaan Johkusta suoraan, jolloin varauksista syntyy myös tosite Johkuun.

Et voi. Lisämaksulliset palvelut mainitaan selkeästi erikseen. Lisämaksullisia ovat muun muassa tekstiviestit, käännöspalvelu, maksutavat ja majoituksen kanavahallinta. Myös myyntikanavat veloittavat tekemästään myynnistä hinnastonsa mukaisen maksun.

Johkun ylläpitoliittymässä tai tällä Internet-sivustolla esitetyt komissio- ja muut palveluhinnat on pääsääntöisesti esitetty ilman arvonlisäveroa. Tätä on saatettu korostaa hinnan yhteydessä olevalla alv 0% -selitteellä.

Johku-järjestelmän käyttöönotto ja palvelusopimuksen hyväksyminen on mahdollista vain yrityksille, yhteisöille tai muille tahoille, joilla on voimassa oleva y-tunnus. Yritysten keskinäisessä kaupankäynnissä hinnat tyypillisesti ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa, sillä yritykset saavat vähentää arvonlisäveron osuuden niiden omasta myynnistä tilitettävästä arvonlisäverosta.

Mikäli esitetty hinta sisältää arvonlisäveron, on siitä kyseisen hintatiedon yhteydessä erillinen merkintä.

Lisäpalvelut ja Johkun sisäiset ostot

Johkuun on liitettävissä useita eri lisäpalveluja sekä erikseen että Johkun sisällä. Näiden avulla kauppias voi viedä liiketoimintaprosessejaan vielä pitemmälle. Osa lisäpalveluista on Johkun omaa asiantuntijatuotantoa ja toinen osa kolmansien tuottamia ratkaisuja. 

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki